Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Gondolom nekem szól a második kioktató post is. Nem Urguru fórumtárs volt a kérdező. Nem okoz gondot pár karakter begépelése, ha így lenne, a kérdésemet sem tettem volna fel.
Kb. személyes tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, olyanokra, hogy ha csak streaming megy, akkor nyugodtan veheti az "X" szériát is, vagy arra minimum az "Y" széria, mert...Vagy az, hogy ha a 805-t nem tudja megfizetni, akkor mi lehet az alternatíva, vagy akár az, hogy más gyártót keressen akkor. Személyes tapasztalatokat az összehasonlító oldalakról aligha tudom beszerezni.
A segítséget köszönöm, léphetünk tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor