Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mor

tag

Üdv Mindenkinek!

Én is csatlakoztam a TCL táborhoz. Múlthéten még pont időben, sikerült az alzás akció keretében (amiről itt hallotam, szóval köszönöm nektek) lecsapnom egy 75C835-re, tegnap meg is érkezett.
    Először a méretei vágtak agyon, az előző 55"-os LG után ez valami borzasztó nagy, imádom. :DD

Már az első bekapcsolás után érezhető, látható volt a különbség az előző IPS után, pont ezt szerettem volna, a VA élményt. Egyébként a betekintési szögei nem olyan vészesek az IPS után, bár lehet ebbe a méretei is belejátszanak. De azért látszott, hogy szükséges a finomhangolás, ezért be is szereztem Vhiktor fórumtárs speckó kalibrált beállításait a honlapjáról, ami nagyon megérte. Sokkal szebbek lettek a színek. Ajánlom mindenkinek és ezúton neki is köszönet a munkájáért. :R

Ezután kicsit tesztelgettem, egy shiled pro 2019 van rákötve, megkínáltam minden formátummal ami elérhető volt. Nem csalódtam számomra tökéletes. A színek gyönyörűek, a fekete az beszarás(ips után), de a fényerő amit produkál az gyilkos tud lenni. Én bekapcsoltam a fényerőszabályozást, így este sem bántó, de nappal is tökéletes.(elég világos a nappalim, az előző tv már élvezhetetlen volt.)

Mostmár csak az AVR-em cseréje van hátra, mert a régi többek között nem támogatja a DV-t, és a jelenlegi optikai hanggal nem vagyok kibékülve. :N

Új hozzászólás Aktív témák