- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is csatlakoztam a TCL táborhoz. Múlthéten még pont időben, sikerült az alzás akció keretében (amiről itt hallotam, szóval köszönöm nektek) lecsapnom egy 75C835-re, tegnap meg is érkezett.
Először a méretei vágtak agyon, az előző 55"-os LG után ez valami borzasztó nagy, imádom.Már az első bekapcsolás után érezhető, látható volt a különbség az előző IPS után, pont ezt szerettem volna, a VA élményt. Egyébként a betekintési szögei nem olyan vészesek az IPS után, bár lehet ebbe a méretei is belejátszanak. De azért látszott, hogy szükséges a finomhangolás, ezért be is szereztem Vhiktor fórumtárs speckó kalibrált beállításait a honlapjáról, ami nagyon megérte. Sokkal szebbek lettek a színek. Ajánlom mindenkinek és ezúton neki is köszönet a munkájáért.
Ezután kicsit tesztelgettem, egy shiled pro 2019 van rákötve, megkínáltam minden formátummal ami elérhető volt. Nem csalódtam számomra tökéletes. A színek gyönyörűek, a fekete az beszarás(ips után), de a fényerő amit produkál az gyilkos tud lenni. Én bekapcsoltam a fényerőszabályozást, így este sem bántó, de nappal is tökéletes.(elég világos a nappalim, az előző tv már élvezhetetlen volt.)
Mostmár csak az AVR-em cseréje van hátra, mert a régi többek között nem támogatja a DV-t, és a jelenlegi optikai hanggal nem vagyok kibékülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest