Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

- 

LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

Nwis86

üzenetére
						Hát, pedig ha nálam be lehetett állítani, akkor Nálad is be lehet. Annyira hasonlóak voltak a tünetek, és még a film is, aminél előjött, hogy nem hagyott nyugodni a dolog. Persze nem tudtam azonnal elég időt szentelni a dolognak, no meg első körben elég hihetőnek tűnt az az információ, hogy a statikus HDR megjelenítésre nem alkalmas a készülék, az alacsony fényerő miatt.
Igazából az rántott ki a mélyalvásból, hogy valamiért eszembe jutott, hogy megnézzem a Youtube releváns HDR videóit, illetve rápróbáljak pár beállítóábrára.Én azt mondom, a Youtuben található beállításokat felejtsd el, meg azt a PC módot is. Ezeket mindet kapcsold ki, vagy ha lehet ilyet, állíts mindent vissza gyári beállításokra. Felesleges másik típust venned, ez tuti beállítás lesz, innen már eléggé biztos vagyok benne.
Sok sikert, szerintem meg fog oldódni a problémád, ha rászánsz kis időt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple asztali gépek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - World of Tanks - MMO
 - Fejhallgatós találkozó
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Milyen processzort vegyek?
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
 - iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor