- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
flash- #13905 üzenetére
Így van, persze erősen szubjektív a téma. Nekem kevés, különösen DV IQ esetén, illetve kicsit HDR játékoknál is. Elbírnám a kontrasztosabb megjelenítést, a nagyobb fényerőt. Ha a szemembe süt a nap egy filmben vagy egy játékban, kicsit gyengébb az élmény. Nem vakít, inkább csak sütöget. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy 1000+ nites panel, és nem is annyiba került, elfogadom hogy ennyit tud.
Ez az első HDR TV-m, és az áráért cserébe, szerintem korrekt terméket kaptam, de legközelebb más szempontok szerint választok.Nem vagyok otthon a hangzásban, így nem tudok segíteni, max 2.1-es hangrendszert dugtam rá, a gyárival kombinált üzemmódban.
Szerk:
Az mondjuk vicces, hogy felcsavarva kevésnek tartom a fényerőt, de "éjszakai módban", alacsonyra véve, soknak.Vhiktor:
Ha jól emlékszem, a C728-asban egy 500-600 nit fényerőt tudó panel van. Ezelőtt egy 300-400 nit közötti 1080p Samsungom volt. Nem érzem azt a brutális "hűha" faktort, mint az 1000 nit fölötti TV-k-nél, ha HDR filmezésről, vagy játékról lenne szó.
Szerintem ezért mondjuk sokan sötétnek. Szép a képe, de hiányzik "egy kis" fényerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest