- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi444
csendes tag
Feltettem én is az új firmware-t. Két számomra bosszantó hibából csak az egyik javult meg, ahhoz is kellett egy reset all, reset shop. Ez a bluetooth hang elcsúszás volt. Mindaddig jó volt amíg csatornát nem váltottam a tv-n. Csak akkor került újra szinkronba ha a soundbar-on bemenetet váltottam majd vissza bluetooth-ra. Médialejátszó és online tartalomnál jó volt. És nem hangprojektor hiba volt mert másikkal is ezt csinálta.
A másik idegesítő dolog szintén tv adáshoz köthető. EPG (guide) böngészésekor ha lépkedek benne és egy csatornán 3mp-nél tovább maradok akkor átvált a háttérben arra a csatornára. Minek? Én csak meg akartam nézni hol mi van, eszem ágában sem volt az éppen nézett műsorról ellépni. Lépjen el ha nyomok egy OK gombot, de ne magától!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest