- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Köszi szépen, igazából nagyon szeretem a távcső témát, szeretek róla beszélni, szóval nekem nem fáradság erről társalogni, örülök ha tudok vele segíteni.
Szerintem az általad kinézett Nikon nagyon jó választás. A 8x-os az a nagyítás ami alá (én személy szerint) nem mennék, mások vígan használnak 7-eseket is. Van 8x-os távcsövem, szeretem, szerintem elég a nagyítása, de nehéz döntés a 8x-os és a 10x-es között választani. Egyébként Aculonból is van 10-es.
Ha a kettő közül kellene választanom most, és a kettő egy árban lenne (árakat most nem néztem, de úgy látom azt írod, hogy most egy árban vannak), akkor egyértelműen a Nikont venném. Amiért így gondolom:
- menetes állítható szemkagyló (ez akkor jó, ha szemüveges ember is használja a távcsövet), a DPS-I csak lehajtható, ami sérülékenyebb, gyengébb megoldás, a tekerve állítható sokkal jobb, minőségibb is,
- állványmenet, ez 8-10x-es nagyításnál azért annyira nem kell, inkább kényelmi dolog, de úgy vagyok vele, hogy ha ugyanannyiért tudja akkor az egyértelműen plusz,
- és állítólag a Nikonnak BAK-4 a prizmája (ezt a gyártó oldala nem írja, de 3 másik független tesztoldal pedig annak írta),
- minimális plusz de a Nikonnak a lencsevédői igényesebbek, van rajtuk lehetőség felfűzni őket a szíjra (nehezebb elveszíteni).Szóval ha most vásárolnék, én is a Nikont venném az Olympus helyett, az az ára illetve az ár/érték miatt volt verhetetlen, olyan 20, nagyon max 22e Ft-ig, de ha ilyen 30 körüli kategóriában járunk és szán rá az ember akkor a Nikon Aculon az én véleményem szerint jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NIOH 3
- Overwatch 2
- Hővezető paszták
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lugosi