Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
No, hát én most az elmúlt napokat olvasgatással töltöttem, átnyálaztam 2-3 gyártó kínálatát, és hát a Nikon Monarch 7 10x42 nagyon kellemes!

Egy csomó kifejezés ismerős nekem a fotózásból, tudom, milyen előnyökkel jár bizonyos bevonatok és lencse típusok alkalmazása, és persze nagyon szimpatikus a (asszem, mondhatjuk, hogy kiemelkedően) széles látószög.
Már csak az ára nem szimpatikus, 150 alatt újonnan nem kapod meg. (420 euro a legolcsóbb helyen)
Milyen gyártóknál érdemes még körülnézni, akik képesek azt a technológiát használni, mint a Nikon, és esetleg olcsóbbak is lehetnek? (azt hiszem, a nagy német neveket kizárhatjuk)
Olympus-okat már átnyálaztam, ott a Pro 10x42 jöhetne szóba, szintén a részletek miatt, amik összeadva elég sokat javítanak a képminőségen.Tudom, hogy kisebb értékhatárt adtam meg, de ha találok nagyon jó áron egy kivételes darabot, többet is rászánnék, elvileg évtizedekig használni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest