Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
No, hát én most az elmúlt napokat olvasgatással töltöttem, átnyálaztam 2-3 gyártó kínálatát, és hát a Nikon Monarch 7 10x42 nagyon kellemes!

Egy csomó kifejezés ismerős nekem a fotózásból, tudom, milyen előnyökkel jár bizonyos bevonatok és lencse típusok alkalmazása, és persze nagyon szimpatikus a (asszem, mondhatjuk, hogy kiemelkedően) széles látószög.
Már csak az ára nem szimpatikus, 150 alatt újonnan nem kapod meg. (420 euro a legolcsóbb helyen)
Milyen gyártóknál érdemes még körülnézni, akik képesek azt a technológiát használni, mint a Nikon, és esetleg olcsóbbak is lehetnek? (azt hiszem, a nagy német neveket kizárhatjuk)
Olympus-okat már átnyálaztam, ott a Pro 10x42 jöhetne szóba, szintén a részletek miatt, amik összeadva elég sokat javítanak a képminőségen.Tudom, hogy kisebb értékhatárt adtam meg, de ha találok nagyon jó áron egy kivételes darabot, többet is rászánnék, elvileg évtizedekig használni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- iOS alkalmazások
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Gyúrósok ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest