Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
No, hát én most az elmúlt napokat olvasgatással töltöttem, átnyálaztam 2-3 gyártó kínálatát, és hát a Nikon Monarch 7 10x42 nagyon kellemes!

Egy csomó kifejezés ismerős nekem a fotózásból, tudom, milyen előnyökkel jár bizonyos bevonatok és lencse típusok alkalmazása, és persze nagyon szimpatikus a (asszem, mondhatjuk, hogy kiemelkedően) széles látószög.
Már csak az ára nem szimpatikus, 150 alatt újonnan nem kapod meg. (420 euro a legolcsóbb helyen)
Milyen gyártóknál érdemes még körülnézni, akik képesek azt a technológiát használni, mint a Nikon, és esetleg olcsóbbak is lehetnek? (azt hiszem, a nagy német neveket kizárhatjuk)
Olympus-okat már átnyálaztam, ott a Pro 10x42 jöhetne szóba, szintén a részletek miatt, amik összeadva elég sokat javítanak a képminőségen.Tudom, hogy kisebb értékhatárt adtam meg, de ha találok nagyon jó áron egy kivételes darabot, többet is rászánnék, elvileg évtizedekig használni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest