Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
momcrew
tag
Sziasztok,
távcsövet szeretnék venni és van két versenyző közül nem tudok dönteni. Visszaolvastam egy pár oldalt tájékozódásként, de csak azt láttam, hogy ahány ember annyi féle igény és felhasználás.
Az egyik 10x50, a másik 8x40. Egy árban van a kettő, hogy még nehezebb legyen a döntés. Egy évben kb 4-5 kirándulásra szeretném használni, ami úgy néz ki, hogy autóval cél állomás, majd kb fél óra - óra gyaloglás, kis nézelődés, majd vissza. Tehát a súly és méret annyira talán nem szempont. Emellett szeretném néha a csillagos eget is "megnézni". A jövőben több műhold felbocsátása (leszerelése) lesz várható, tehát lesz arra is forgalom. Persze tudom, hogy csak egy gyorsabban mozgó és fényesebb pontot fogok látni az egészből. Amiben bizonytalan vagyok az a nagyítás okozta remegés. Valamint egymáshoz hasonlítva egyik a másikhoz képest látványos-e a különbség?
Kézben tartva a 8 szoros menyivel nyugodtabb, mint a 10?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmvilág
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Carly autó hibakód olvasó
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi