Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buboreek
üzenetére
Szia!
A kilépő pupilla a 8-ason 5.25mm, a 10-esen 4.2mm lesz.
Őszintén szólva én egy ideje használok távcsöveket, olvasok róluk, videókat nézek, próbálgatom őket, ez nem jelenti azt hogy szakértő lennék a témában csak foglalkozok vele, de ezt a márkát egyáltalán nem ismerem. Nem láttam tesztben, kereső soha nem adta ki, árjegyzékben nem láttam, totál ismeretlen előttem. Attól még lehet jó, de teljesen tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban.
Én azt mondanám, hogy 100-120e Ft körül az ismert márkák közül is lehet jókat választani, pl. Kowa, Nikon, Olympus, Minox, Vanguard amik eszembe jutnak mint olyan gyártók, akiknek ebben az árkategóriában van nagyon jó termékük. Pl Nikon Monarch 5 széria, Prostaff 5 és 7, Olympus Pro távcsövek, Vanguard Endeavor ED, Kowa Prominar, Fujinon KF sorozat. Ezeknek mind van eddig az árig jó távcsövük, inkább nézz szét ezek között, hogy hátha tetszik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi