- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
Bad Pritt #3560 üzenetére
fú tetkóban egy ilyet nehéz megvalósitani, hogy úgy átjöjjön mint a képen, én pesten nem vagyok tájékozott, egyébként mindenki megcsinálja neked csak a végeredmény nem garantált
más: április környékén akarok megint tetováltatni, ebben a hónapban szabadságolás miatt jobban rá érnék, de még nem állt össze a fejemben a végleges kép. Bal kart akarom végleg befejezni, új minta nagyon nem is jön szóba inkább pár gyengébbre sikerült részletet akarok feljavitani, jobb mellkasomon gondolkoztam, hogy még ki kéne varrni de mindig arra húz az eszem, hogy van rajtam már igy is sok tetkó
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- One mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OTP Bank topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest