Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz rwin5 #3416 üzenetére

Probaljatok ki telen. Labszaron, 3-3,5 ora aktiv munka (mindvegig magamnak), cirka 50%- osan befedve a bor. Remek meleg, rovidgatya, mielott elindultam, visszaoltoztem. A bakancsot mar nem tudtam befuzni. Ajton kilepve bokaig ero ho es szakad tovabb. Mire 20 perc alatt kiastam az autot a hobol, arra ugy remegtem, mintha 2 oraja alsogatyaban acsorognek a hidegben. A fogam kocogott, mint a rajzfilmekben, ugraltak az izmaim es normalisan vezetni sem tudtam.
    Akkor, abban a pillanatban nem volt vicces... :D :D :D
    Ezt meg egyszer megismeteltem, azota 10 fok alatt csak akkor, ha utana nem megyek sehova. Amugy pedig nagyon jo a nyar (arnyekban is 35fok) is, csak oda kell ra figyelni. Kicsit nehezebb csak. 2,5 orankent (szigoruan, a telefon szamolt vissza) lemostam zoldszappannal, atoblitettem deszt vizzel, bekentem, befoliaztam, befasliztam (teljes fedes 2 retegben, vastag faslival, hogy a napfeny se juthasson at rajt) es mentem tovabb. Mindemellet a direkt napfenyt vegig probaltam kerulni, illetve ugy allni, hogy azt a labam ne susse a nap. Semmi kulonbseg nem lett sem gyogyulasi idoben, sem szinben.
    Nem veletlen, hogy egy tetovalas szintartossagat a festek minosege es annak beviteli modja utan a legkritikusabba a gyogyulasi idoszakban a vegzett kezelesi/apolasi mod hatarozza meg...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés