- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
A rozsaval egyutt ertem. A kiemelest ugy ertettem, hogy a hattertol jobban elkulonuljon. Ezen a kepen a rozsa alatti fekete resz nagyon beleolvad a koponya felso reszebe.
Felkarra is tokeletes lehet. A buena stilussal lehet ugy jatszani, hogy tokeletesen mutasson onmagaban is. -
rwin5
őstag
Felkarra akarom valahol a váll és a bicepsz résznél, de ugye a külső részre, szóval a szokásos felkar tetoválás, csak nem tudom rendesen körbeírni - mentségemre fáradt vagyok
Akkor a rózsa maradjon vagy csak a koponyát érted? Önálló koponyát nem akarok már, van 3 különböző stílusú a karomon, így ez ettől különleges, hogy csak félbe van "vágva"
a Buena háttér mindenképp kell mert más árnyékot nem akarok + tetoválást sem többet a jobb karra (remélem tényleg így lesz - a bal karon volna hely de nem akarom túlzsúfolni sem a karomat.
Még nem beszéltem a tetoválómmal, a minta egyébként nagyon tetszik, inkább azon hezitálok, hogy mennyire mutatna hülyén a karomon
-
rwin5
őstag
Akiket interjúvoltam személyesen azok azt mondták, szerintük túldramatizálom, egyébként képen tényleg rosszabb kinézetű. Én ezt a mandala háromszöget akarom még odavarratni ahogy odarajzoltam most és jó időre befejeztem. Nincs is hely rajtam, többi testrészt meg nem akarom egyelőre, vagy egyáltalán tetoválni. Most nincs motiváció összegyűjteni még erre se a pénzt, kb szerintem 30-ból kijön, meg a koponyámat akarom felturbózni a kar belső felén - teliszürkézni, meg a szemei mellé repedést varratni aztán ennyi. Majd valamikor a tavasszal, vagyha elkap a gépszíj akkor február környékén.
-
net84
őstag
Jon az ev vege, egyre nehezebb es egyre tobb a munka. Tetovalni sincs nagyon idom, meg magamat s, pedig ilyenkor mar kesz szoktam lenni az evi fetekbevitelemmel.
Ha kopik es/vagy deformalodott a minta, inkabb takartasd vagy javittasd fel az egeszet, mint most bele/hozza dolgoztatsz es kesobb meg macerasabb lesz a takarasa vagy atalakitasa. -
rwin5
őstag
Topiklakók őslakos szellemei megidézlek benneteket, jelenjetek meg
-
rwin5
őstag
Nincs hely magamon arra a farkasra amit beraktam. A jobb karom valahogy így mutat jól, hogy csak a belső fele van végigtetoválva a külső része meg teljesen tiszta. Oda férne bárhová kb a farkas, de akkor meg az mutatna hülyén, hogy ott lóg bárhová is helyezném. A vádlira megfogadtam, hogy nem varratok, vagy még a tarkó alatt nézne ki de oda sem akarok varratni. Mellkasra szintúgy max egyszer valami párxpár centis mintát.
Viszont az egyedüli tetoválásom amivel nem vagyok megelégedve (pedig mikor elkészült akkor jól mutatott) az a farkas tetoválásom kar belső felén, az össze lett csapva kb 10perc volt, de valahogy kopik is rendesen azt néztem. Úgyhogy most azon gondolkozok, hogy elfedem, vagy szerintetek fel lehetne turbósítani valahogy? Ha átalakítaná a tetoválóm valami fekete farkassá az lehet jobban ütne, de satíroztam szemceruzával feketére de úgyis elég tré. Ami a legjobban el lett baxva hogy olyan az egyik oldala arányait nézve a farkasnak mintha fel lenne dagadva a pofája
Ezt néztem ki oda alá. Tehát ha mindenki a monitoron keresztül értve nézzük akkor a farkasnak a bal bundája nem tetszik, de nagyon, egyébként valóságban nem ilyen vészes, képen valahogy csúnyább
Vagy a fél pofáját kéne ilyen dark wolf stílusra leszínezni ami el van rontva nemtudom mi volna a jó
-
net84
őstag
válasz
Because #3454 üzenetére
Nagyon jo, takarasra is alkalmas szinek vannak mar a piacon. Igen, lattam es olvastam, hogy valami el van fedve az uj mintaval. Az egyik legnehezebb megoldas, kalkulalni ott is lehet. Arrol nem is beszelve, hogy a tetovalonak tudnia kell mar a munka elott, hogy mit, milyeb modon kivan elfedni. Max az lehet kerdes, hogy egy elenkebb, vilagosabb szinnel mennyire ut at a regi, sotetebb minta.
Igen, jobb elore egyeztetni a tetovaloval sacc/kb. a varhato munkaorat es arat. -
net84
őstag
válasz
Because #3448 üzenetére
Ez egy nagyon jol kigondolt minta, de kivitelezes?.! Hat, na... A kek remelem csak a kepen ilyen zoldes-szurkes beutesu. En biztosan valami erosebb szint valasztottam volna a fekete melle.
Ha jol olvastam, netto 18 ora munka van bent. Mar ez horribilis, de helyenkent az osszeallitasban, erossegben is van hiba. Ezert nem tamogatom az oradijas tetovalast. Max, ha a tetovalo elore mond egy nagyjabol helytallo munkaidot es azt nagyjabol tartja is. Igy lehet mind arban, mind idoben kalkulalni. Egy jo kvalitasokkal rendelkezo tetovalonak - a minta ismereteben - pedig ez nem okozhat(na) gondot. De ha tenyleg itt tartunk, akkor ujra gepet kell ragadnom es pofatlanul oradijban dolgozni... -
rwin5
őstag
válasz
Because #3448 üzenetére
Azt ami zöld? színű azt újrahúznám pirossal és sztem odab*szna amúgy tényleg nemtudom mit tetováltak ezen ennyi órát, bár annyi dicséret van benne, hogy a minták azonos nagyságúak, azoktól égek ki mikor egy ilyet is mint, a tiéd folyamat kisebb nagyobbak meg kifutnak a vonalból, nekem az halálom
-
rwin5
őstag
válasz
Because #3444 üzenetére
150ezer?
Szegeden van egy nagyon jó tetováló igényes de ő is lassan dolgozik (de nem voltam még nála) asszem ő drágának számít és őneki 30 ezer az órabére, de szerintem 3 óra alatt befejez egy nagyobb mintát.
Idén már én sem tetováltatok sztem, majd vmikor január-február fele. Egy mintára sok pénz azért 150, hacsak nem valami átlagon felüli mesterműMentségére pont a tetoválóm mondta, hogy a városban van egy másik tetováló akiről hallotta, hogy csak a vezér vonalakat szokta szó szerint 1 nap alatt megcsinálni
Na milyen a farkas minta amit beraktam? Vagy fura ott a hát része ami ott a feje fölött van?
-
rwin5
őstag
Nekem asszem megvan a köv minta jobb kar tricepsz részre:
+ a régi farkasomat alkaron fel akarom turbózni, nincs elrontva a minta de valahogy nem tetszik úgyhogy szerintem azt felturbózom és lesz belőle egy black wolf ugyancsak + van egy félig befejezett koponya bicepszen azt is be akarom fejeztetni, hogy ne legyen ennyire szimpla minta
-
rwin5
őstag
van az a stílus ahol ilyen főleg piros csíkok is benne vannak a mintába (lusta vagyok megnézni)
na most olyanra gondoltam, hogy már meglévő mintába belerakatnék ilyet, de akkor a piros tinta el fogja takarni teljesen az alatta lévő már létező mintát?
na itt egy példa [link]
-
rwin5
őstag
válasz
Because #3435 üzenetére
Tetoválótól is függ szerintem, van aki csiga lassú, az enyém szerintem gyorsan dolgozik, bár ez már ment a minta rovására, amit később korrigálni kellett. Ha csak maga a vádli szó szerint, tehát a sípcsontnál nem varratod, szerintem 3-4 óra max, legalábbis most a saját tetoválómból indulok ki, de van egy ismerősöm akinek a mellkasát kb 5 alkalommal csinálták és kb 6 órán át, és egy full gagyi angyalszárny szerű szar van rajta
-
Because
őstag
szerintetek átlagban egy teljes vádli maori stílusban hány órát vehet igénybe?
-
rwin5
őstag
válasz
adrian94 #3433 üzenetére
Hát nagyon nem, googlét szoktam nézni általában, plusz filmekben, vagy valóságban valami ruhán stb, ha látsz valami mintát ami megtetszik azt a tetováló szerencsésebb esetben meg tudja valósítani.. legtöbb honlapon ugyanaz a tartalom van, vagy borzasztó minőség így egyet sem tudok ajánlani..
Googléval is az a baj, hogy az első 50 találat kb mindig ugyanaz ami 1 évvel ezelőtt is volt.. így ezt ilyen türelemjátéknak mondanám, ha látsz valami jót nem feltétlen tetoválás formájában mentsd le a gépedre
-
-
rwin5
őstag
válasz
adrian94 #3427 üzenetére
Maori annyira nem drága mert elég sablonos, de attól függetlenül részletes minta a többség szerintem nem is szereti varrni, fogalmam sincs mennyi órabérben dolgoznak már ilyen 20-25e ft körül talán? De van aki csiga tempóba varr már azért is.. ezt legjobban az tudja megmondani akihez elmész tetováló
sztem egy ilyen alkaros kb 40ezer, legalábbis én annál tuti nem adnék többet érte, nézd meg a mandala stílusú tetoválásokat is, most nagyon pörögnek
(#3428) Because: bőrgyógyász aztán meg van oldva, nem tűnik olyan vészes esetnek
-
adrian94
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy tetoválást felkar közepétől csuklóig körbe az egészet. Pontosan még nem tudom mit szeretnék de maori tetoválások közül van 1-2 ami tetszik
Mennyibe kerülne egy ilyen tetoválás kb ?
-
rwin5
őstag
válasz
Because #3423 üzenetére
Hát én úgy kialudtam magam, mint akit műtöttek.. este 8 kor már kidőltem, és majdnem aludtam 11-12 órát. varrták a könyökömet, alkaromat, a vénás részt, ott a hajlatnál + bicepsz belső felét ami a legérzékenyebb nekem, szóval eléggé legyilkoltnak éreztem magam
kivételesen felraktam egy fóliát estére nehogy beleragadjak az ágyba de megérte, most rohadtmód fáj az egész karom, de szerintem max 2-3 nap és enyhül ahogy szokott
Könyöknél olyan volt a varrás, mintha a csontomban éreztem volna a tűt
-
Because
őstag
-
rwin5
őstag
Na voltam ma varratni kb ~2,5 órán át, plusz volt egy olyan rész a karon ahol hátra kellett tegyem mert úgy volt a tetoválónak megfelelő, mint akit megbilincseltek úgy álltam, szóval nem a legszebb emlékeim közé fogom elkönyvelni.. egész jó lett meg vagyok elégedve, lett még egy koponyám pluszban talál az lehetett volna egy kicsit részletgazdagabb de a mintát amit vittem az is elég szimpla volt.. most nagyon nehezen tűrtem a tetoválást kb az első 1 óra után már nagyon "untam"
még valami mandala tetkot akarok aztán szerintem egy jódarabig semmit majd küldök képet ha legyógyul, most nagyon sötét
-
dokee78
félisten
Szeretném,ha megnéznétek melyik szalon lenne a legjobb választás?
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Tetoválást szeretnék csináltatni a felkaromra. Egy tigrisfejet szeretnék, fekete fehérben. Budapesten belül tudtok ajánlani jó ár/érték arányú szalonokat?
-
dokee78
félisten
Ha van valakinek tetkó gyűjteménye megosztaná.
Persze,ha publikus.Lehetnek saját vagy ismerős által rajzoltak is.
Tudom,hogy lehet találni neten is,de nem szeretném egyenként össze vadászni.
Van nekem is vagy 1000 darab,ezt bővíteném.
-
net84
őstag
Probaljatok ki telen. Labszaron, 3-3,5 ora aktiv munka (mindvegig magamnak), cirka 50%- osan befedve a bor. Remek meleg, rovidgatya, mielott elindultam, visszaoltoztem. A bakancsot mar nem tudtam befuzni. Ajton kilepve bokaig ero ho es szakad tovabb. Mire 20 perc alatt kiastam az autot a hobol, arra ugy remegtem, mintha 2 oraja alsogatyaban acsorognek a hidegben. A fogam kocogott, mint a rajzfilmekben, ugraltak az izmaim es normalisan vezetni sem tudtam.
Akkor, abban a pillanatban nem volt vicces...
Ezt meg egyszer megismeteltem, azota 10 fok alatt csak akkor, ha utana nem megyek sehova. Amugy pedig nagyon jo a nyar (arnyekban is 35fok) is, csak oda kell ra figyelni. Kicsit nehezebb csak. 2,5 orankent (szigoruan, a telefon szamolt vissza) lemostam zoldszappannal, atoblitettem deszt vizzel, bekentem, befoliaztam, befasliztam (teljes fedes 2 retegben, vastag faslival, hogy a napfeny se juthasson at rajt) es mentem tovabb. Mindemellet a direkt napfenyt vegig probaltam kerulni, illetve ugy allni, hogy azt a labam ne susse a nap. Semmi kulonbseg nem lett sem gyogyulasi idoben, sem szinben.
Nem veletlen, hogy egy tetovalas szintartossagat a festek minosege es annak beviteli modja utan a legkritikusabba a gyogyulasi idoszakban a vegzett kezelesi/apolasi mod hatarozza meg... -
rwin5
őstag
válasz
SoulReaver #3415 üzenetére
Én is őszön gondolkoztam, de hétköznap tetovál csak akihez járok és most tudom megoldani max, hogy elmegyek hozzá később már nem lesz időm. Hegesztő haverom varratott 1x nyáron úgy, hogy másnap védőruhában kellett már melóznia, pont napokban beszéltem vele személyesen azt mondta, hogy nyáron soha többet
Az alienes téma amúgy nagyon részletes, azzal lesz munka a tetoválónak, mert ha meg felületes akkor nagyon gagyi kinézetet ad neki a dolog
-
SoulReaver
veterán
Lehet azt kellene, de majd ősszel vagy télen.
Ilyen predator, alien jellegű dolgokat szeretnék, de nem konkrétan predator vagy alien fejet, hanem csak abból az univerzumból, alakokat, formákat valahogy belevinni.
Csak ezeket majd kikeresni netről, és egy folytatásnak valahogy meg szerkeszteni....
Direkt ezért akartam nonfiguratívot, mert így bármivel lehet jóformán folytatni... Pl: Eccarvú...
Igen, nagyon jó szakember. Anno minden debreceni ismerősöm őt ajánlotta és irtó jó fej
-
rwin5
őstag
válasz
SoulReaver #3413 üzenetére
Fel lehetne dobni valami árnyékkal, vagy az íveit újra varrni egy erősebb színnel, vagy csak simán feketével. Hát elég nonfiguratív kinézete van, így kb bármivel folytathatod
Ha még megvan az emberke aki csinálta akkor az a legkönnyebb, hogy bemész hozzá és ő szerinte mi volna a legjobb.. Én is kifogytam most az ötletből a bal kar befejezésénél, egy részletnél majd ma akarom megbeszélni a tetoválómmal, hogy szerinte mit kellene oda tenni.
szerk: ez a srác egész komoly munkákat csinál, a portréi nagyon élethűek
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Van egy tetkóm, még kb 9-10 éve készítette DebrecenbenLucky
Szeretném valamivel kibővíteni, mert nem ezt szántam véglegesnek, de ez fogott meg és át terveztük anno ilyenre.
Tudnátok esetleg segíteni? Inkább lefele haladnék vele, csukló irányba.
Köszi előre is!
-
rwin5
őstag
Nekem van már egy pár, milyenek a macska tetkok? Így kicsit furák, lehet maradok simán a kalapjuknál az is vagány
Mondjad asszonynak varrasson nyugodtan, jók a tetoválások!
Én 16 éves korom óta akartam tetoválást, mindig más és mást, végül asszem 22 évesen lett az első, szóval vártam vele sokáig, ha nem tetszik vagy minden nap más minta jön be ne varrasd fel semmiképp
-
Fred23
nagyúr
Barátnőm rózsát és vasmacskát szeretne még idén, valszeg novemberben. Elég ON?
Én is gondoltam már tetkóra sokszor, de valahogy nem találom, mi illene pontosan hozzám, illetve amit bevállalnék biztosan, az túl drága lenne, mert csak nagyban mutat jól.
Szerk.: vasmacska, nem macska!
Valami ilyesmit szeretne.
Én magamra kalózhajót gondoltam karib-tengeri háttérrel, de ez csak a hátamon mutatna jól nagyban.
-
rwin5
őstag
Kihaltatok topiklakók?
-
rwin5
őstag
-
dokee78
félisten
Holló fejet szeretnék alkarra vagy saskarmot.
De ezek milyenek már,hogy csak testrészek?
Gondolok arra,hogy külön furán néznek ki.Mert már lassan tényleg érik a 4. tetkó.
Fej oldalára nagyon fájna gondolom a csont miatt. -
rwin5
őstag
válasz
Gyuri27 #3401 üzenetére
Keresgélni kell, és nem szabad az első embernél leállni csak azért, mert egész jól néz ki. + Egy nagyon jó tetoválónak is van szar napja, mikor egy nem azt mondom, hogy egy szarkupacot de jóval szintalattit tetovál fel, erre fel kell készülni, mielőtt bevállalod. Nekem az összes tattoo közül egyik sikerült gyengébben de körül lett már tetoválva a minta további mintával, így már nem kiemelkedő ránézésre (borzasztó azért nem lett, csak nem olyan jó, mint a többi)
Nem egyszerű egyébként az ember keresése, régen google + fb oldalakon böngésztem őket, mert már mindnek van kb, és persze csak a szép munkákat teszik fel. Ha olyat látsz akinél sok a csúnyácskább azt semmiképp sem kell bevállalni
(#3402) net84: jaja marad az általad mondott vízszintes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest