- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
Gyuri27 #3401 üzenetére
Keresgélni kell, és nem szabad az első embernél leállni csak azért, mert egész jól néz ki. + Egy nagyon jó tetoválónak is van szar napja, mikor egy nem azt mondom, hogy egy szarkupacot de jóval szintalattit tetovál fel, erre fel kell készülni, mielőtt bevállalod. Nekem az összes tattoo közül egyik sikerült gyengébben de körül lett már tetoválva a minta további mintával, így már nem kiemelkedő ránézésre (borzasztó azért nem lett, csak nem olyan jó, mint a többi)
Nem egyszerű egyébként az ember keresése, régen google + fb oldalakon böngésztem őket, mert már mindnek van kb, és persze csak a szép munkákat teszik fel. Ha olyat látsz akinél sok a csúnyácskább azt semmiképp sem kell bevállalni
(#3402) net84: jaja marad az általad mondott vízszintes
-
net84
őstag
válasz
Gyuri27 #3394 üzenetére
Ha hasonlitania kell a fotora es felismerhetonek kell maradnia az arcnak, alaknak akkor bizony erdemes olyan tetovalot keresni, aki jo a szines es realisztikus abrazolasban. Realisztikus keprol rajzolni, masolni sem egyszeru, nem, hogy felvarrni az elo borre. Nem mellekesen jo, ha lo valamennyit masik stilishoz is. Bar szerintem ez utobbival nem lesz gond. Mindenkeppen egyedibb az otleted, mintha vinnel egy netrol vadaszott kepet es beallnal az n+1. mintat varratok koze.
-
Because
őstag
-
rwin5
őstag
válasz
Gyuri27 #3382 üzenetére
Sokat nem tudunk segíteni. Többséget nézve mindegyik tetováló azt fogja mondani neked, hogy ezt ő megcsinálja aztán a felvarrásnál meg nézel szerintem nagyobb eséllyel mint 50%, hogy ez meg mi a makkom .. Van aki nagyon szépen tud rajzolni de tetoválni már nem képes ugyanazt ami a papíron van, de fordítva is van, van aki nem szereti kivitelezni a tervet viszont hozott anyagot meg nagyon jól felrakja.
Az én tetoválom pont az a fajta mondjuk aki megmondja, hogyha ő ezt nem vállalja be, ő a new school tattookkal van így, bár lehet azóta fordult vele is a világ.
Annyit azért érdemes volna megosztanod, hogy egyáltalán helyileg, hol laksz, mert hidd el ha azt mondjuk, hogy van itt vagy ott egy jó de te tőle laksz 500km-re hiába próbálod neten elmagyarázni neki, többség nem fogja fel. Én ugyanoda járok tetováltatni és szegény mikor interneten rajzolgatom neki meg mutogatom akkor is látom rajta, hogy nem jön át az én gondolkodásom nála. Személyesen a legjobb ez mert nincs félreértés, ha nagyobb városban laksz ott tuti sok tetováló van be kell menni pár szalonba és kérdezősködni ezt tudom csak tanácsolni.
-
I_Am
veterán
Nagybetűsítek mindenkit megszólításkor, megadva a tiszteletet, hogy emberrel beszélgetek, még ha írásban is. Ez inkább amolyan tisztelet nyilvánítás a beszélgetőpartner felé, bár néha megkérdezik miért.
Amugy nem férfiember hátán van, hanem a hölgy intim testrészéhez nagyon közel és a méretéhez képest baromira kidolgozott. A színekbe bele lehet kötni, de ha az tetszik valakinek, akkor úgy is Ő viseli.
Én igazából azon akadtam fent, hogy azt írtad kaka egy olyan tattoo-ra ami nagyon is megállja a helyét a tetoválások sorában, mert tényleg nagyon jó munka. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest