- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Mint ahogy korábban is írtam, ha rendben működik nálam is a tasker, akkor megveszem. Ha valami oknál fogva nem teljesértékű az app a mobilommal (márpedig a korábbi esetem eddig azt mutatta), akkor nem fogok pénzt kiadni rá. A Poweramp, Nova Launcher hibátlanul működik. A Bubbleupnp-t pl. 2-3 hétig teszteltem, mert nagyon sok mobillal nem működik normálisan, vagy éppen egy bizonyos eszközre csatlakozva problémásan működik. Az esetemben nem volt ilyen gond, de pl. a családban lévő S3-mal már igen. Tehát P8-ra megérte megvenni, S3-ra már nem lett volna kifizetődő. Megnyugodhatsz, pl. PS4-re és korábban Xbox360-ra kizárólag eredeti játékokat vettem, amik jóval nagyobb összegbe kerültek. Az hogy nem segítesz, a te problémád. De akkor érdemes legközelebb privátban megírni az ilyen jellegű gondolatodat, mert a hozzászólásod semmivel nem vitte előrébb a történetet... ami akár a jövőben másnak segítséget nyújthat.
De ahogy olvastam, az Android játékok topikban is elküldtek már a kötekedéseid miatt.
Viszont én kitartok amellett, hogy nem veszek meg egy programot többször. De ahogy slice14 is írta, a google se várja el bizonyos régiókban, hogy többször megvedd... (Google family)
És ezzel zárom is az offolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Overwatch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest