Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Nem adtam fel, segített a log fájl, megoldódott a szenzor érzékelési problémám!

Szépen begyűrűztek a gondok. Azt szerettem volna, ha az időjárás felolvasó taskot a mobil "arcra" fordításával el tudom némítani. Ezt a Shut Up parancs végezte volna egy profilban akkor, amikor fut a task és a mobil "Face Down" állapotba kerül.
A probléma gyökere az volt, hogy a task say paranccsal olvassa fel az aznapi előrejelzést, és a parancs paramétereinél be volt pipálva a "Continue Task Immediately" opció. Ez a beállítási lehetőségek végén van, nem is találkoztam vele, csak a képernyőt lefelé görgetve tűnik elő (és talán ez az alapértelmezett). Ennek hatására a task lefut és befejeződik, miközben a say még mondja a magáét... Ez ezért volt kellemetlen, mert emiatt a task egy pillanat alatt lefutott, de a task running state nem aktiválódott. Az orientáció változásra pedig azért nem reagált a profil, mert amíg a többi állapot nem aktív - esetemben a running task - addig a Tasker nem bajlódik az accelerometer és egyéb szenzorok ellenőrzésével. Vagyis volt egy profilom, ahol sem a running task, sem a proximity, sem az orientation state nem működött, egy nyavalyás pipa miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bundle topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i7-14700HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe gar
- Huawei P50 Pro JIMMY GSM DEBRECEN
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt új akku 0ciklus!
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i9-14900HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest