- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes újonc
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sziasztok!
Az a rootos cuccra rákerestem, mert előzőleg erről nem hallottam, de az a program nem csinált vele semmit. Erre vettem a tabletet, soha nem volt a kezemben és nem kellett semmire.
Az okosóra kérdése az miatt merült fel, mert nem lenne célszerű telefont használni. Méret, súly....
sőt bármilyen BT vagy direkt wifi megoldás szóba jöhet.
Somatom ezt jól írta.Okosóra nincs még, mert az akkor lesz, ha van megoldás.
Illetve van egy bóvli kategória, lehet az is használható. 2 gomb azon is van.
Ezt a buta órát BT-vel összekötöttem már a tablettel, meg a Huawei telefont is BT és wifivel is.
Csak ott jött a bukta, hogy a neten található screen share, távoli vezérlés, stb. egyik se látta az appot.
Azokkal a zenét lehet indítani, stb.A lényeg, hogy a pálya szélén kitett tablethez ne kelljen hozzáérni.
Még a végén marad egy autóriasztó távirányítója a csuklón, szigetelő szalaggal,
a tablet előtt meg 2 db ajtónyitó relé (bel első meg csomagtartó, az megy külön :-) ),
és az odanyom egyet a kijelzőnek soft üzemmódban ne törjön be.Még egy info: a tablet sárgáktól jött, mint minden és láttam a tube-on nem annyit tud, mint amit hirdetnek,
de ez ne lényeg, mert csak erre az 1 appra kell.
ZH960
Android: 6.0
Kernel: 3.4.67 Alapsáv: Moly..... lehet ennek a 2 sornak nincs jelentősége.
A rootolásban benne vagyok, ha kell. Csak egy szakértő mondja meg melyikkel....köszönöm az ötleteket és várom a megoldást.
De mint említettem ha ír valaki ehhez egy apk-t ami együtt tud futni a programmal az díjazásban részesül.
köszönöm üdv attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest