Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes újonc
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sziasztok!
Az a rootos cuccra rákerestem, mert előzőleg erről nem hallottam, de az a program nem csinált vele semmit. Erre vettem a tabletet, soha nem volt a kezemben és nem kellett semmire.
Az okosóra kérdése az miatt merült fel, mert nem lenne célszerű telefont használni. Méret, súly....
sőt bármilyen BT vagy direkt wifi megoldás szóba jöhet.
Somatom ezt jól írta.Okosóra nincs még, mert az akkor lesz, ha van megoldás.
Illetve van egy bóvli kategória, lehet az is használható. 2 gomb azon is van.
Ezt a buta órát BT-vel összekötöttem már a tablettel, meg a Huawei telefont is BT és wifivel is.
Csak ott jött a bukta, hogy a neten található screen share, távoli vezérlés, stb. egyik se látta az appot.
Azokkal a zenét lehet indítani, stb.A lényeg, hogy a pálya szélén kitett tablethez ne kelljen hozzáérni.
Még a végén marad egy autóriasztó távirányítója a csuklón, szigetelő szalaggal,
a tablet előtt meg 2 db ajtónyitó relé (bel első meg csomagtartó, az megy külön :-) ),
és az odanyom egyet a kijelzőnek soft üzemmódban ne törjön be.Még egy info: a tablet sárgáktól jött, mint minden és láttam a tube-on nem annyit tud, mint amit hirdetnek,
de ez ne lényeg, mert csak erre az 1 appra kell.
ZH960
Android: 6.0
Kernel: 3.4.67 Alapsáv: Moly..... lehet ennek a 2 sornak nincs jelentősége.
A rootolásban benne vagyok, ha kell. Csak egy szakértő mondja meg melyikkel....köszönöm az ötleteket és várom a megoldást.
De mint említettem ha ír valaki ehhez egy apk-t ami együtt tud futni a programmal az díjazásban részesül.
köszönöm üdv attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest