- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes újonc
Üdv Mindekinek! bocs a témába vágós gombot később láttam...
Somatom irányított ide, talán valaki tud segíteni.
Nekem az is megoldás ha van aki tud erre programot írni, nyilván díjazás fejében.A feladat: van egy Androidos tablet. Azon fut egy alkalmazás.
Egy másik Android eszköz (leginkább okosóra kellene) küldi as jelet.
Csak 2 jel jön, L, R, ami a telefon 2 gombja. Ez azért fontos, hogy ne kelljen az okosórán a kijelzőn vacakolni.A tableten a feladat: a kijelző 2 pontjára koppintást végezze el az óra 2 gombja.
Mint amikor az ébresztőn + - léptetem a perceket.Kommunikáció: BT vagy direkt wifi.
.......................................................
A feladatot megoldottam neten Teamviewerrel, de netmentesen kell. TV nem fut net nélkül.
Több más screen mirror és share programot próbáltam, de nem jött össze.
A próbálkozásoknál a óra helyett telefont használtam.
Nyilván a telefon TV-rrel mutatta a tablet képét, de az nem jó megoldás.Az lenne a jó, ha a tableten beállítható lenne, hogy a jel után még hány másodpercig világít,
és a jelre pedig felkapcsol. Mivel ezt a vezérelendő alkalmazás nem tudja, lehet ez miatt kellene egy külön párhuzamban futó vagy "logikailag előtte futó program?"
De az is lehet, hogy a beállított képernyőkímélő erre elegendő, ha a jel feléleszti, mert vakon is oda lehet bökni.Köszönöm mindenkinek. Üdv Tóth Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó mechanikus billentyűzet - MSI VIGOR GK60 (magyar kiosztás)
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest