- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonny71
csendes tag
már egy ideje ismerkedek a programmal, elég sok projekt-féleséget raktam ösze, de most olyan szinten elakadtam, hogy ötletem sincs a megoldásra.
A dolog lényege, hogy kocsiban vezetés közben szeretnék viber üzenetet küldeni.
Természetesen hangutasításokkal.
Megkérdezi, hogy kinek akarok üzenni?
mondom a kontaktom nevét, ahogy benne van a viber telefonkönyvében.
Visszakérdez, mondom neki, hogy igen (ha félreértette, és nem jó kontaktot kínál fel, a válaszom nem, és kezdődik előlről), megkérdezi, hogy mi az üzenet, elmondom, visszaolvassa, hogy így akartam-e, ha nem, újrakéri az üzenetet, ha igen, közli velem flash-el is és hanggal is, hogy tehát akkor xy-nak fogom küldeni a következő üzenetet: üzenet
ezek után (természetesen a szükséges shell parancsokkal fűszerezve) tovább lépne a 'type' parancsra, ahonnan elvileg be kéne olvasnia a változóban tárolt üzenetet (amit már előtte felismert, és elmondott), de csak 1 vagy 2 szót gépel be.
Nem tudom, hogy mi lehet a megoldása.Remélem, érthető volt...

A tasker wikiben találtam egy whatsapp send megoldást ugyanerre (elviekben), az adta az ötletet, mivel én a vibert használom, ez alapján raktam össze. Abba is benne van a 'type' parancs, de mivel nincs whatsapp-om, így nem tudom, hogy az működik-e rendesen, vagy csak az én telómon nem akarja az igazságot...
egyébként ez volt az: http://tasker.wikidot.com/whatsapp-send-messageValakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest