Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Rengeteg leírást találtam a Taskerről, magyarul is, angolul is, de próbálgatva a step-by-step leírásokat a gyakorlatban is megvalósítani, arra kellett rájönnöm, hogy öreg vagyok én már ehhez...

Annyit szeretnék, hogy egy ikonra bökve induljon el az I'm sleeping alkalmazás kizárólag widgettel indítható ad-hoc szundi módja (a telefont "néma" módba vágja adott időre, pl. 12 órára, whitelist-tel), és egyúttal kapcsoljon ki a mobilnet, ha pedig még egyszer megbököm az ikont, akkor kapcsoljon vissza a net, és a korábban beállított profil aktiválódjon vissza (esetleg a "normál", rezgések nélküli, ha ezt így egyszerűbb kivitelezni).
De fordítva is jó, ha az I'm sleeping widgetre bökve kapcsolódna ki a mobilnet, bár akkor meg a net visszakapcsolása a problémásabb, mert a szundi módot nem az app bezárásával szoktam kilőni (furcsa mód a szundi alatt az nem is fut, sokszor még a gyorsítótárban sincs), hanem a teló "normál" módba állításával.
Sajnos elvesztem a változókban, feltételekben, és a fenti dőlt betűs részt szem előtt tartva nem is akarom megérteni a felfoghatatlant, úgyhogy ha egy profi - akinek mindez szimpla ujjgyakorlat - megszánna, és megcsinálná ezt helyettem, és azt beimportálhatnám, akkor örökké hálás lennék a Tasker topik közösségének.

A végén az egészből - rövid taskeres pályafutásom lezárásaként - csinálnék egy apk-t, hogy egy Tasker nélküli telón tudjam használni ezt a remek funkciót.
Remélem nem tartjátok pofátlannak a kérésemet, de tényleg képtelen vagyok felfogni ezt a Tasker-logikát, a letölthető példák ellenére, nekem sajnos nem (erre) áll rá az agyam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest