- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a tippeket! Mindegyik ellátja a feladatot, de én nem külön rendszerekre gondoltam. Hiába fogad etherneten parancsot, ha nincs a telón ethernet port. De ettől még van benne rádiómodul, tudna fogadni kívűlről parancsot, amit a Tasker eseményként kezel. Majd aktiválna egy profilt, ami az otg -n csatlakoztatott modul X reléjének áramkörét zárja. Ehhez csak egy erre alkalmas relémodul kell és esetleg táp, mert a teló nem tudná meghajtani az áramkört, meg valahogy a telót is tölteni kéne, ha már az otg port foglalt. A megoldás technikailag biztos, hogy lehetséges. Találtam is már ilyet, de az ára helyett egy telefonszám volt. Legalábbis elsőre azt hittem.
Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung DDR4 32 GB/modul 3200 Mhz ECC ram
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.