Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a tippeket! Mindegyik ellátja a feladatot, de én nem külön rendszerekre gondoltam. Hiába fogad etherneten parancsot, ha nincs a telón ethernet port. De ettől még van benne rádiómodul, tudna fogadni kívűlről parancsot, amit a Tasker eseményként kezel. Majd aktiválna egy profilt, ami az otg -n csatlakoztatott modul X reléjének áramkörét zárja. Ehhez csak egy erre alkalmas relémodul kell és esetleg táp, mert a teló nem tudná meghajtani az áramkört, meg valahogy a telót is tölteni kéne, ha már az otg port foglalt. A megoldás technikailag biztos, hogy lehetséges. Találtam is már ilyet, de az ára helyett egy telefonszám volt. Legalábbis elsőre azt hittem.
Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen routert?
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.