Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Igazából az a baj, hogy nem találtam semmi számomra logikus megoldást, így gyakorlatilag még a nullán vagyok. De hogy tiszta legyen a kép, leírom mit is szeretnék.
A telón van egy mappa, amibe kerülnek dolgok (videók). Ezt a mappát szinkronizálom fel jelenleg manuális indítással egy hálózaton belüli ftp helyre. Ez eddig működik is, be van állítva, hogy ami felkerült a tárhelyre azt törölje is a telefon könyvtárából. Beállítottam, hogy mikor elindul a szinkronizálás, akkor kezdjen el a ledvillogó kikapcsolt képernyő mellett narancssárgán villogni. Szal eddig még minden okés.
De mivel néha elég sok a szinkronizálandó adat, és a fene tudja éppen meddig tart, hogy ne kelljen sasolnom a tellát hogy végzett-e, az lenne a lényeg hogy valahogy figyelni a könyvtár tartalmát hogy kiürült-e már, és ha igen akkor kezdjen a led mondjuk pirosan villogni.
Ha ezt megtudnám oldani valahogy, akkor már különböző feltételek mellett időzíteni is tudnám a szinkronizálást, és magától is tudná figyelni.
Szal igazából ezért lenne fontos, hogy ezt valahogy figyeltethessem vele. Ilyen mélységbe még sosem mentem a taskerrel, azért is kérdeztem meg itt hátha tud nekem valaki valami okosat mondani.
Keresgéltem a neten is, de számomra érthető és kicsit részletesebb megoldással nem találkoztam.
Szal minden bizodalmam bennetek van, vagy marad a jelenlegi felállás a manuális indításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest