Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
üzenetére
Üdv,
GPS: profile-application kivalasztod a programokat majd hozzaadod a belepo taskot "gpsON" ebbe a taskba ertelemszeru hogy mi lesz. Majd egy exit taskot hozza rendelsz amit én ugy csinaltam h várjon 10percet majd GPS OFF.
Ha ennyire pontosan akarod akkor GPS-el esetleg betudod állítani, de akkor épp mennie kell és taskernek pörgetnie kell a szenzort. Nem probaltam meg GPS-el de inkabb cellinfok alapjan kapcsolgasd a wifit. Az nem tul pontos de aksit jobban kimeli.
Bar 4honap hasznalat utan rajottem hogy total folosleges kapcsolgatni a wifit mert ha csak egy feltetelt adsz meg neki pl abba a cellaba vagy/GPS koordinatakon belul akkor is kapcsolgatni fogja a wifidet mikor nincs ra szukseged mert kezzel lekapcsoltad es mobilnetre tetted.
Persze tobb feltetellel...sorry ha kusza lett

----------
Silent profilom nekem is van, itt vissza keresel es talalsz egy jo linket is hozza amivel betudsz allitani egy olyat h nema uzenmodban vagy de ha asszony hiv csorogjon
... vagy epp a szomszed mert eg a haz..Visszakapcsolni a silent profilt task segitsegevel megtudod csinalni amit kitudsz tenni kapcsolonak.
sot ezt is kombinalhatod eleg jol(#2008) vgyuri
ez idaig 7secre allitottam a kijelzot task segitsegevel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- OpenMediaVault
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez idaig 7secre allitottam a kijelzot task segitsegevel.