Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wardemi
üzenetére
Lényegében megtanulni. Hogy akár egy egész Task-ot meg tudjak írni kizárólag JS-ben.
Magyar nyelvű írások hiány cikkek, így angol nyelven csipegetem össze az infó morzsákat.
Tasker Google Group-ből szedegetem a példákat, próbálom összelegózni, hogy mi micsoda és hogy működik.
Az objektumokig értem kb eddig a működésüket, onnantól már hogy pontokkal egybefűznek egy rakás szót, onnantól elvesztem. Az egyszavas parancsokat még fel tudom fogni.
Vmint a tutorial-okkal se boldogulok nagyon, hisz a HTML része engem hidegen hagy.
Vmint olybá tűnik Tasker vmi olyan változatát használja a nyelvnek, amire nem találtam tutorial-t.
Két napja keresgélek a témában, de eddig csak erre a pár oldalra bukkantam, amiben számomra használható infók vannak:
Tasker által használt változatban is működő parancsok.
Tasker userguide.Szükségem lenne egy olyan írásra, ami felsorolja és példákkal illusztrálja a lehetőségeimet, azt se igazán tudom milyen parancsok állnak rendelkezésemre mondjuk a változók manipulálásában, matematikai műveletek.
Hogy működnek a feltételek, ilyesmik.
Elég nehéz az ügy nekem, egy egész napig keresgéltem pl. egy regex futtatásának parancsát, mire eljutottam a fenti linkre. Addig csak regex tesztelésre láttam példákat, de keresésre nem.Egyelőre ellennék az egyszerű parancsokkal objektumok kezelése nélkül.

Mik azok a könyvtárak? Ezek definiálnák az utasításkészletet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest