- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Hozzád fordulnék, de bárkihez szól aki tud segíteni.
Már lassan ott tartok hogy megy a kukába a Tasker is, na nem mintha az alkalmazással lenne hiba, hanem egyszerűen nem tudom megoldani amit szeretnék.
Wifi ki-be kapcsolásról lenne szó. Próbáltam megcsinálni amit ajánlottál, de vagy nem jó, vagy én voltam béna. Valszeg az utóbbi.
Na szal leírom mi van nekem, csak ami ide tartozik, és egy hülyegyerek szintjén (ez lennék én) kérlek írd le hogy mit állítsak vagy javítsak.Otthoni profil:
Ha wifi connected bármihez, akkor Auto Brightness OFF, Display Brightness 0Utcai profil:
Ha wifi not connected semmihez, akkor Auto Brightness ON, Wifi OFFWifi ellenőrzése profil:
Minden 10 percben, Wifi set ON, if %WIFI ~ OFFVan még egy rakat beállításom, de az már nem ehhez tartozik, és mindegyik tökéletesen működik.
A fent leírtakban biztosan nem okés valami (logikus mert akkor működne), de amit nem értek, hogy maguk a műveletek szuperül lefutnak, az Otthoni és az Utcai értelemszerűen okés.
A wifi ellenőrzésekor szépen bekapcsol a wifi, kapcsolódik is a routerhez, át is vált 1-2 másodpercre Otthoni profilra az Utcai profilból ki is írja hogy kapcsolódva, majd kikapcsolja a wifi-t és visszavált Utcaira.
Nemrég kezdtem a Taskerrel ismerkedést, szal nem vagyok profi, ezért is kérnék egy számomra lépésenkénti megoldást, hogy megtudjam oldani.Igazából ez azért lenne fontos, ha nem vagyok itthon ne zabálja le a wifikeresés az akksit, ellenben 10 percenként ha ránéz az csak olcsóbb energiából.

A mobilnetem mindig aktív, azt sose kapcsolom ki, ha kell ottvan, ha wifi-n lóg a tella akkor meg úgysincs használva.
Thx a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest