Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Le tudnád írni, karakterre pontosan, h milyen parancsok vannak a profilokban?
Vhogy úgy, ahogy én szoktam:Profil neve
Context: (elérési út/név) [feltételek és paraméterek]
Enter task:
1. (pl. Variable Set %var to 1 if %pos ~ *home*)
2.
...
Exit task:
1.
2.
...Mert így nem elég exakt, szintaktikai vagy szemantikai hiba is okozhatja, miközben logikailag akár helyes is lehet.
(pl a %WIFI értéke nem lehet "OFF", mivel kisbetűket ad vissza. És Tasker-nél ez nem mindegy.)Vagy exportáld a profilt és töltsd fel ide!
Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy csak vmit elhibáztál, mivel ez egy teljesen hétköznapi feladatnak tűnik.
-
ERPY
őstag
Ehez még hozzáfűzném, hogy mégsem megy minden annyira rendben. Ha elmegyek otthonról, értelemszerűen mobilnetre kapcsol, de a wifi-t mégse kapcsolja ki. De van hogy kikapcsolja, de akkor nem kapcsolja vissza. Szal érdekesen működik. Engem erre egy teljesen más alternatíva is érdekel, de így jelenlev használhatatlan. Lehet felejtem ezt is a picsbe, mint a llama-t, az is össze vissza csinált mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest