- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Az a kézikönyvben pont egész érthetően le van írva, ezért inkább konkrét kérdést tegyél fel, mert amúgy mást nem tudok mondani, max papagáj módszerrel ami abban benne van.

Ilyen feltételről nem tudok, ami azt észlelné, h vmi igényli-e a wifi kapcsolatot.
Én ezt Context-ekkel oldanám meg:
1. App context -> wifi on,
2. félóránként kapcsoljon be a wifi (Time context), Task-nak pedig mondjuk várjon pár percet, majd ha a %WIFII értéke nem "connected", akkor kapcsolja ki a wifi-t.Esetleg a fenti két módszer kombinációi.
Én is így vagyok vele, sosem importáltam Tasker Wiki-ről, inkább sajátot csináltam a saját szájízemre.

(#12) Melack
Az autosync-et globálisan tudja kapcsolgatni, ez érvényes az összes fiókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest