- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sziasztok, pár napja vettem meg ezt az appot, egyelőre próbálgatom, használom mellette a lámát, még nem tudom meddig

Tegnap már majdnem billentyűzetet ragadtam, de sikerült megoldanom a bajom. (szerettem volna a naptárba bejegyezni, hogy mikortól meddig vagyok az irodában. Ezt pár változóval és egy profillal sikerült megoldani, ha érdekel valakit akkor leirom, hogyan csináltam)
A wikit nézegetve megtetszett a billentyűzet zár feloldása ill. autómatikus zárása. Ez is megy szépen, viszont a kioldást szerettem volna biztonságosabbá tenni. (most csak a wifi connected statejéhez van kötve, igy ha valaki a ház elé áll, akkor is kioldja a telefont..)
Próbálkoztam sok mindennel, de nem találom a jó megoldást, hogy mihez lehetne még kötni a kioldást. (nfc nincs a készülékben ace2-m van)Azt próbáltam még beállitani, hogy legalább 1x fel kelljen oldani a billentyűzettel a képernyőt, mielőtt kikapcsolom a képernyőt. Kis net túrás után arra jutottam, hogy securesettings plugin is kelleni fog hozzá, ezt feltettem (full verziót), de ebben sem találtam meg ami nekem kellett volna. (a net szerint kellett volna legyen egy waituntilunlock -nak, de ilyet nem találtam)
Ötletet szeretnék
Előre is köszönöm a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest