- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
davtsik
tag
válasz
bogil99
üzenetére
Szasztok! Pár napja használom a Taskert, és azt akarom beállítani, hogy ha nincs wifi csatlakoztatva, akkor 20percenként kapcsolja be a mobilnetet 2 percre. Addig eljutottam, hogy 20 percenként bekapcsolja a mobilnetet, de ez a 2perces időzítős dolog nem akar össze jönni.
Eddig így néz ki a progi:Profile: Mobilnet (2)
Time: Every 2m
State: Not Wifi Connected [ SSID:* MAC:* IP:* ]
Enter: Mobilnet On (7)
A1: Secure Settings [ Configuration:Mobile Data Enabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]Exit: Mobilnet Of (8)
A1: Secure Settings [ Configuration:Mobile Data Disabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]Az exittel vagyok meglőve. ( tudom hogy 2percenként kapcsol most be, csak az ellenőrzés miat tállítottam ennyire)
A segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs