Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUN]Repa

aktív tag

válasz ACE- #5965 üzenetére

Hát igen, ez egy olyan eset, ami részünkről esélytelen elintézni, a gyár álláspontja világosan látszik a matricán, ami egyébként nem zárjegy, hanem az egyedi azonosító(SN): WARRANTY VOID IF REMOVED, az tehát, hogy mégis elfogadta inkább a te szerencsédnek tekinthető, hiszen az ÁLTALUK elvárt feltételnek a termék nem felelt meg.

Nem gondolom, hogy különösebben magyarázkodnom kellene, de: egyrészt nem vagyuk kapcsolatban a gyártóval, csak a beszállítóval, aki nem biztos, hogy a disztribútor (és ezek önmagukban is jogosultak garanciát, terméket elbírálni bizonyos keretek között), másrészt a gyártók a végfelhasználókkal a gyártók általában sokkal megengedőbbek volt erre több példa is. Olyan eset is volt, hogy a gyártó azt mondta: nem garanciális a termék, és csak jó sok pénzért küldi vissza (az akkori értékének kb háromszorosáért), a termék az ügyfél tulajdona, vissza kell adnunk. A jótállásnak sem felelt meg a termék, illetve nem volt azonosítható, tehát ezzel azóta vigyázunk.

Ránéztem, az összes visszahozott problémás EVGA termékek közül egy esetben a felhasználó átragasztotta a hűtőre, egy esetben teljesen hiányzott. Nem tudom melyik a tied, mert a gyáriszámot kitakartad, de én néhány esetre nem tudom azt mondani, sűrűn előforduló, hogy a hőtől leválik - amire egyébként is az szokott a válasz lenni, hogy nem volt megfelelő szellőzés biztosítva, tehát túl meleg volt a termék vagy a készülékházban.

De meg is fordíthatnám, ha leválós SN-eket tesz egy gyártó a termékeire, aminek a leválása garanciavesztést okoz, akkor ők "normálisabb cég" ha mégis átveszik? Ha nem lett volna probléma a gyáriszámmal, a terméket átvettük volna. Emellett nem világos most sem, miért van SZÉTSZAKADVA a matrica keresztben és a tetején is egy részen, ott pont csavar van alatta (hmmmm...), illetve miért HIÁNYZIK belőle egy darab. Ezt is a hőre fogod? Ha tényleg levált, miért piszkálod, netán téped szét, miért celluxozol rá, ahelyett hogy előbb megkérdezel minket, mi legyen ez esetben? Ez volt ugyanis az elutasítás oka.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés