- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
Örömmel olvasom, hogy a Nexus bevált a Chieftec-ben. Azt hiszem én is megpróbálom. Közben előrejutottam a Coolink swif 120P ventivel. A Chieftec-ben nem indult el, de egy FSP tápba betéve indításkor 10 mp "gondolkodás" után elindul és látszólag kifogástalanul teljesít. Nem tudom másoknál hogyan indul ez a venti, de ahhoz képest, hogy sokan preferálták nálam igen érdekesen viselkedik...
-
smirdex
tag
Én egy Chieftec 400-AA-101A tápba vettem egy Coolink swif2 120p-t, de nem indíjta el csak rángatózik: (direkt 12V-on jó , feljebb olvashatod)
Most ezen Scythe ventin töröm a fejem...
Talán érdemes megmérned, hogy mennyivel indul most a venti a tápodban, mert úgy látom a nexus 6,5 voltról startol...A coolink swif2 120p 7 voltról indul, a scythe-ról nem találtam adatot... -
Kufár81
tag
75% hatásfoknál olyan 70-80 CFM-et ventin érdemes gondolkodni.
Egy pár megfontolandó darab :
Coolink SWiF2-120P [link]
(0,33A, 800 - 1700 rpm, 75 CFM, 9 - 27 db)COOLERMASTER Blademaster R4-BMBS-20PK-R0
[link]
(0,36A, 600 - 2000 rpm, 76,8 CFM, 13 - 32 db)Mind a kettő megfelel a célra és halkabb is lesz tőle a gép.
Viszont ha olcsóbban akarod megúszni, azt tudom mondani vegyél 500-1000 Ft körül meghalt márkás tápot (FSP, Chieftec,) és abból a ventilátort szedd ki (már ha jó benne). Ugyanolyan ventilátort fogsz benne találni, mint a tiedbe. Enermax és egyéb felső kategóriás itápot ne, mert lehet hogy más a csatlakozása a ventilátornak a nyákra (vékonyabb vezetékek, 3 szál csatlakozik a nyákra stb.)
Csak egy ötlet.
A döntés a tied.
u.I : Az Arctic Cooling F12 a büdös életbe nem tud 74 CFM-et. 57 CFM a reális. Volt már dolgom a ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Quadro FX 570 eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest