Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

PuppZ
csendes tag
smirdex: A 10mp gondolkodási idő talán annak köszönhető, hogy kicsit magasabb feszültségnél indul el a venti. Gondolom eddigre eléggé felmelegszik a táp, hogy a ventilátor indulási értékéig emelje a feszt. De ez csak tipp.
Én pont azért vettem a Nexust, mert feszültségben és áramerősségben megfelelt a Yate Loon-nak, csak max fordulatszámon kicsit kevesebb (de tűrhető) levegőt visz.
Speciel 4 tűs csatlakozása van, de a föld és a 12V egymás melletti, szélen, azokat rádugtam a két tüskére, a másik kettő lóg a levegőben. Majd szabályozza magának a táp a hőérzettől függően. Pont az volt nehéz szülés, hogy korlátozott mozgástérben, rossz rálátással, kicentizett vezetőpecekkel (vagy hogy hívják azt a kialakítást, ami a hibás bekötést hivatott akadályozni?) betaláljak a csatival a helyére. Állandóan egy lyukkal melléugrott, míg végre sikerült. Jó játék, erre azért készüljön fel lelkileg, aki szerelésre adja a fejét.
 - 

[lAyCsI]
addikt
120P-t tettél bele aminek 4 pines csatija van...
én 1201-est tettem bele, mivel az előttem szólók is ezt ajánlották valamint tesztelték és működött... ennek csak 3 pines csatija volt, fekete-piros-sárga, tehát elrontani sem lehetett...
a sárga ha jól tudom a fordulatszámot szabályozza ha alaplapra dugod, de mivel a táp magának állítja be a fordulatszámot feszültség növeléssel így arra nincsen szükség...
úgyhogy sztem a fekete mellet próbálj rá plusszban a kékre vagy a zöldre... - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
 - REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
 - 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő