- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuppZ
csendes tag
smirdex: A 10mp gondolkodási idő talán annak köszönhető, hogy kicsit magasabb feszültségnél indul el a venti. Gondolom eddigre eléggé felmelegszik a táp, hogy a ventilátor indulási értékéig emelje a feszt. De ez csak tipp.
Én pont azért vettem a Nexust, mert feszültségben és áramerősségben megfelelt a Yate Loon-nak, csak max fordulatszámon kicsit kevesebb (de tűrhető) levegőt visz.
Speciel 4 tűs csatlakozása van, de a föld és a 12V egymás melletti, szélen, azokat rádugtam a két tüskére, a másik kettő lóg a levegőben. Majd szabályozza magának a táp a hőérzettől függően. Pont az volt nehéz szülés, hogy korlátozott mozgástérben, rossz rálátással, kicentizett vezetőpecekkel (vagy hogy hívják azt a kialakítást, ami a hibás bekötést hivatott akadályozni?) betaláljak a csatival a helyére. Állandóan egy lyukkal melléugrott, míg végre sikerült. Jó játék, erre azért készüljön fel lelkileg, aki szerelésre adja a fejét. -
[lAyCsI]
addikt
120P-t tettél bele aminek 4 pines csatija van...
én 1201-est tettem bele, mivel az előttem szólók is ezt ajánlották valamint tesztelték és működött... ennek csak 3 pines csatija volt, fekete-piros-sárga, tehát elrontani sem lehetett...
a sárga ha jól tudom a fordulatszámot szabályozza ha alaplapra dugod, de mivel a táp magának állítja be a fordulatszámot feszültség növeléssel így arra nincsen szükség...
úgyhogy sztem a fekete mellet próbálj rá plusszban a kékre vagy a zöldre... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Vallás
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest