Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991
üzenetére
A statikus nyomása viszont gyengébb lehet, mit az eredeti ventié. Ezért lehet langyosabb a táp kifújt levegője.
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Mi volt a gond az első ventivel?
Ha a táp tartalmaz OTP-t, akkor lekapcsol, ha nem akkor piritos lesz belőle idővel.
-
Laprasi991
aktív tag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Még egy korábbi hozzászólásomban írtam, hogy ki szeretném cserélni a ventit egy VX450-ben.
Először ezt a vettem meg 4WORLD Ventilátor 07283, de valami gond volt vele, úgyhogy vettem inkább egy ilyet: Arctic Cooling F12Ennek egy kicsit kisebb a fordulatszáma és a légszállítása mint a gyárinak, cserébe viszont nagyon csendes.
Viszont úgy érzem, hogy a táp egy kicsit langyosabb mint a gyári ventivel. (nem forró!)Ha a gépem teljes terhelése olyan 140-150W körül van max (konfig az adatlapomon), akkor bírni fogja ez a venti, vagy esetleg keressek egy harmadik félét, és vegyem meg azt?
Még egy gondolat, hogy ha a táp esetleg túlmelegedne, akkor lekapcsol magától, igaz?
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Használhatod vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest