- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991 #2200 üzenetére
A statikus nyomása viszont gyengébb lehet, mit az eredeti ventié. Ezért lehet langyosabb a táp kifújt levegője.
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991 #2195 üzenetére
Mi volt a gond az első ventivel?
Ha a táp tartalmaz OTP-t, akkor lekapcsol, ha nem akkor piritos lesz belőle idővel.
-
Laprasi991
aktív tag
válasz
Laprasi991 #2181 üzenetére
Még egy korábbi hozzászólásomban írtam, hogy ki szeretném cserélni a ventit egy VX450-ben.
Először ezt a vettem meg 4WORLD Ventilátor 07283, de valami gond volt vele, úgyhogy vettem inkább egy ilyet: Arctic Cooling F12Ennek egy kicsit kisebb a fordulatszáma és a légszállítása mint a gyárinak, cserébe viszont nagyon csendes.
Viszont úgy érzem, hogy a táp egy kicsit langyosabb mint a gyári ventivel. (nem forró!)Ha a gépem teljes terhelése olyan 140-150W körül van max (konfig az adatlapomon), akkor bírni fogja ez a venti, vagy esetleg keressek egy harmadik félét, és vegyem meg azt?
Még egy gondolat, hogy ha a táp esetleg túlmelegedne, akkor lekapcsol magától, igaz?
-
tornas
őstag
válasz
Laprasi991 #2181 üzenetére
Használhatod vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB (Szállítás sérült) INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest