- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Valószínű megsérült a szállításnál, mert "fejjel lefelé" (ahogy a tápbban lennie kell) nem egyenletesen forgott a lapátja és kattogott.
VX450-ben van OTP.
Az új venti légszállítása 74CFM a gyárié meg 82, tehát annyival nem kevesebb.
A fordulatszámnál van nagyobb különbség, a mostaninak 1500 a max, a gyárinak 2200 -
Laprasi991
aktív tag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Még egy korábbi hozzászólásomban írtam, hogy ki szeretném cserélni a ventit egy VX450-ben.
Először ezt a vettem meg 4WORLD Ventilátor 07283, de valami gond volt vele, úgyhogy vettem inkább egy ilyet: Arctic Cooling F12Ennek egy kicsit kisebb a fordulatszáma és a légszállítása mint a gyárinak, cserébe viszont nagyon csendes.
Viszont úgy érzem, hogy a táp egy kicsit langyosabb mint a gyári ventivel. (nem forró!)Ha a gépem teljes terhelése olyan 140-150W körül van max (konfig az adatlapomon), akkor bírni fogja ez a venti, vagy esetleg keressek egy harmadik félét, és vegyem meg azt?
Még egy gondolat, hogy ha a táp esetleg túlmelegedne, akkor lekapcsol magától, igaz?
-
Laprasi991
aktív tag
Egy Corsair VX450 tápba rendeltem egy ilyen ventit:
4WORLD Ventilátor 07283Jó lesz bele? (sajnos a topikra csak a megrendelés után találtam rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest