Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Ma végre rászántam magam, és kicseréltem a tápegységben a ventit. Már nagyon hangos volt a gyári. Egyenlőre működik, és sokkal halkabb lett a gép is összességében.
Teljesítményben ugyebár jó az F12-es a gyári helyett papíron, ha ma nem füstöl el a táp, akkor gondolom a valóságban is jó.
-
mr_ricsi
veterán
"A boltos azt tanácsolta, hogy kössem az alaplapra, és így tudom állítani maxra a fordulatot."
Ez egy teljesen rossz tanács volt."Ha a tápba kötöm, akkor milyen fordulaton fog menni a szabályozó nélkül?"
Mivel a Codegenben venti fordulat szabályzás is csak elméletben lehet, ezért maximális fordulaton pörög majd. (Vagy 0 fordulaton, ha rosszul kötötted be.) -
andrade
senior tag
44,03 köbláb/perc az megegyezik 75m3/h-val, az nagyon kevés! 65-70 CFM kell legalább!
35,3CFM szállítás megegyezik 60m3/h-val!
Amúgy az áramfelvétel adatai abnormálisak olyan ventillátor nincs ami még egy wattos sincs!Mivel szállítana? A lapátok alakjától és a turbolenciától is függ a szállítás a fordulatszámtól nem annyira és az a zajosságot növeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest