- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
válasz
Impressa #1467 üzenetére
Szedtem én már széjjel javításra több olyan "fontos" háztartási eszközt (mert a kollegák, kolleganők mindent elrontottak /hajszárító, kávédaráló, villanyvasaló vagy egyebek/), vagy a saját telkes svéd gyártású (valami Swing800-as) elektromos fűnyírómat, hogy előszörre magát a célszerszámot kellett hozzá megcsinálnom.
Mert ezek többnyire olyan furmányos csavarfejekkel oldották meg az összerakást, hogy ne lehessen többé szétszedni, azaz - egy az egyben eldobható!
a fűnyíróban pl. a csapágyakat kellett kicserélnem ... hát megoldottam.
Mindmáig megy - immáron huszon-éve. (Még az Őrs vezéren vettem valaha az ottani régi OBI-ban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest