Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Ebben mi 10GB?
-
Bathorypeter
tag
Sziasztok.Segítség kellene.Vettem egy 17 pro telefont,belaktam,és a Facebook alkalmazásba nem tudok belépni.Másnál is van esetleg ilyen probléma?Alapból amikor beüzemeltem a telefont,csinált szoftverfrissitést,azóta újratettem a telefont,hatha megoldódik a probléma,de sajnos nem.
-
hemaka
nagyúr
Tovabbra is egy okadek az egesz, csak reszelik a fingot. Szerencsere macbookon vissza lehetett menni az elozo fo verziora, itt marad a kinlodas.
-
Mark0815
csendes tag
Valaki tapasztalat Ipad pro 2022-n? Nem sok jót lehet olvasni…
18.7 egész stabilan működik, egyelőre marad biztosan. -
kutti
tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Jól teszed.
-
fornettisuti
veterán
Én maradok 18.6-on, ameddig csak lehet (iphone 13).
-
PuMbA
titán
13 Mini-re most tettem fel a 26-ost elsőnek a 26.1 személyében. Tökéletesen működik

-
kutti
tag
14PM ugyanakkora fos az egész. Aksi ugyanúgy pocsék, az alkamazáslista és Widget oldal szét laggolja magát ami eddig nem volt, az ikonok ugyanúgy random eltűnnek ha visszamegyek a kezdőképernyőre, egyetlen jó dolog hogy az "ó" betű visszakerült a jó helyre a billentyűzeten. Random helyeken az angolról magyarra fordítás is hiányzik. Vicc hogy kimertek így adni egy frissítést. Látszik hogy még mindig nem tudják mit csinálnak valójában, csak egy 600ezres telefon, tök felesleges tökéletesen működnie, valóban.
-
babo91
csendes tag
Inkább egy beállításokból elérhető downgrade to ios18 opciót kellene a frissítésben behozni, mert ez az ios26 konkrétan fáj. Ezerszer szívesebben használnám a 18-at.
-
ZABHERO
tag
Üzemidőben sokat javult, nálam 14 pro-nál 87%-os aksival a 3 órás képernyőidő 5 óránál többre nőtt, egy darabig marad ez a verzió
-
tothmaxy182
őstag
Legalább az Ó betűt helyre rakták...
A színezett Liquid Glass jót tett a kinézetnek, már nem annyira okádék...
A vezérlőközpont mondjuk még mindig szarul néz ki. -
Eddig alig van hiba vele
-
hapakj
őstag
válasz
Harciszkunk
üzenetére
Ilyet se szoktam tapasztalni, de mintha nekem rosszabb lenne iPhone 12-n mint a 26.0.1

-
Harciszkunk
csendes tag
Redditen jókat írnak róla a 26.0.1 hez kepest. Azt még tech2 Laci vidije alatti kommentekben is mindenki szidta.
-
janeszgol
félisten
"26.1-es frissítésben, hogy a felhasználó kikapcsolhatja, hogy a zárolt képernyőn jobbról balra suhintás gesztus megnyissa a kamerát. "
Végre. Ez engem baromira idegesített. A 26.1-ig kellett várni ennek a kikapcsolásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi