Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Csaó!
A nemrég említett Jamicon KF1225H1HR, típusú 120 mm x 120 mm x 25 mm-es ventilátor indulási feszültségét megmértem és 5 V az érték. Bármilyen szögben álljon a ventilátor, elindul 5 V-on.
Szóval a tápba helyettesítő ventilátornak - mint olcsó és minőségi alternatíva - megfelel, táptól függően.
-
Algol
senior tag
Közben megtaláltam a Jamicon DC ventilátoros nevezéktanát, a "-R" vagy a vezetékezés részleteire, vagy a RoSH megfelelőségre vonatkozik.
Miután azt is megtudtam, hogy a HTLS csapágy tulajdonképpen siklócsapágy, csak ötletes kialakítással elérték, hogy a kenőanyag ott maradjon ahol szükség van rá, ezért tartósabb és lehet magasabb hőmérsékleten is használni.
Ezután már végképp nem értem, hogy miért ezt adják meg, hogy Operating Voltage: 10.2 ~ 13.8V-ot.
A táblázatuk szerint ez vonatkozik nemcsak HTLS, hanem a golyós-, és a siklócsapágyas modellekre is.Ráadásul a két forgásirányú ventilátoraiknál ez áll:
Start Voltage: 6V (Clockwise), 7V (Counter-clockwise).
Valószínűleg a normál modellek indító feszültsége sem lehet nagyon más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Gyúrósok ide!
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB (Szállítás sérült) INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE AF120 RGB ventilátorok eladóak
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest