- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Ezen a ventin is az operating voltage-nek 10,2 V-tól 13,8 V-ig van megadva. De viszont elindul 7 V-on és pörög vagy 1300-1500-at, de 5 V-on már csak egy picit meglibben a ventije és nincs forgás. Én sem értem ezt a feszültség leírást, mert más adatlapokon az "operating voltage" címszó alatt általában az indulási fesz és a legnagyobb működési fesz közötti tartományt adják meg.
Ami pedig a Jamicon KF1225H1HR-R ventilátort illeti, vásároltam több ilyet is, meg még egy valag minden mást is.
Mérni mértem rengeteg más ventivel is egyetemben, amiknek a legtöbbje 5 V-ról már elindult. Kivéve az a böszme fent linkelt Nidec ventilátor.
De most szombaton megmérem neked (kétlaki életet élek) pontosan és itt meg is írom a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged