- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz
mr_ricsi #1044 üzenetére
Ne kezdjünk el megint arról "vitatkozni", hogy mi a papír és mi az élet ? Volt már itt benne részem, elég.
Ilyen viták után, volt már itt a jelmondatom:Elmélet és gyakorlat között annyi a különbség, hogy mindig a gyakorlat dönti el, az elmélet helyes e ?
96 óta pécézek és mindig a halkítás. csendesítés volt a mániám, a tuning mellett, vagy együtt is. Az esetek 90%-ában a hűtés mod érdekelt. Pár év alatt itt is megjelent nem egy, amire azt mondták a szakik: Azt úgy nem lehet, melegedni fog, stb, de lehetett. Azóta is mennek, köszönik jól vannak. Sőt. Talán háromszor is volt olyan, dolgom, amit hivatalos tesztelésre is felajánlottam itt. Volt ebben alaplap, proci, ram, vga, táp. Egy szóval minden vegyesen, mint a koldussz@r...
De csak a tápokról:
Ha kicserélek egy táp ventit, legyen az atomerőmű, vagy átlag pc (mert mindenben volt részem) és nem tartottam be a gyári paramétereket, szerinted (is) kókler vagyok ? Akkor is, ha a sokkal csendesebb és esetleg kevesebbet fogyasztó ventitől semmivel nem melegebb a tápból távozó hő , Pedig ugyanaz a felhasználó ugyanazon dolgokkal terheli, a mai napig ?Na ez a gyakorlat, nem folytatom és részemről lezárva a szájkarate...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest