Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
kircipeti
üzenetére
Hi!
gondoltam visszanézek, mert először senki nem írt...
A problémám az, hogy ahol kérdeztem (webshopok) sehol nem volt ilyen csatlakozású sem...
Csak Házventilátor.Arra gondoltam, hogy egy ilyen ház ventilátort belecsavarozok, és kivezetem a vezetéket, és rákötöm az alaplapra, és akkor nem kell forrasztani stb...
Nem értem külön táp ventilátort miért nem lehet venni, egyszerűen.
Azért arra van esély, hogy az ember megvesz egy tápot, és nem tetszik neki a hangereje, ennek megoldására bemenne a legközelebbi számtech boltba és lecserélné.
De ez nagyon nem így van.
Ha valaki tud konkrét magyarországi webshopot, ahol lehet venni a tápomba halk (~16 dB )ventit, ne tartsa vissza

Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Path of Exile (ARPG)
- Mobilinternet
- E-book olvasók
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest