Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Att1la.
őstag
válasz
mr_ricsi #585 üzenetére
GP D125H-12F, DC 12V 0,30A, 809, Yate Loon Elektronics.
Ezek vannak pontosan ráírva. Többet nem tudok róla.
(#583) bluyoo: Rádugtam, ha össze van rakva a gép akkor állandóan 900-as a fordulata, de ha leveszem az oldalát és kikötöm a házhűtő ventilátorokat hogy minden jobban melegedjen akkor már felemeli 1250-re.
CPU hűtőnél sem ér sokat mert az is mármint a CPU hűtője mindig a minimum fordulatán forog, mert bőven elég.(#584) andrade: Nem az a bajom hogy rángatózik, hanem az hogy ugyanazon a feszültségen kevesebb levegőt szállít mint a gyári hűtő és így nem merem egyedül hagyni a gépemet.
3800Ft-ba van nekem ez a ventilátor most, többet már nem költök ilyen dolgokra mert akkor ott vagyok hogy egy fél táp árát elb@sztam ventilátorra ami nem is biztos hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest