- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
DroiDMester #3296 üzenetére
Visszaolvastam nem három hozzászólást és nem is harmincat. Az én konkrét kérdésemre nincs releváns válasz a topikban. Többen is megkérdezték már ezt. Van itthon egy bontatlan F12-m valahol előtúrom és felhasználom azt. Adatait összehasonlítva közel ugyanazt tudja mint a P12. A gép egy kb 50w nagyon max. 60w csúcsfogyasztású kétmagos igp-s irodai gép. Ahhoz elég lesz. Elvileg már 2.7v-tól elindul mindkettő. Használtam ilyet régebben egy másik tápban ott szépen helytállt egy minimum dupla ennyit fogyasztó gépben. Feltételezem ide is elég lesz. Köszi a segítséget.
atiska007 Én is erősen támogatnám a topik összefoglaló frissítését. Egy ház ventilátor topikban elmenne ez az összefoglaló de itt barkácsolás kábelvagdalás forraszgatás van. Arról pl. semmi sincs az összefoglalóban, hogy hogyan köss be egy ventit, a csatlakozón melyik szál melyik, a gyáritól nagy mértékben eltérő teljesítményfelvételű ventilátor alkalmazása okozhat-e bármi problémát a tápban és a többi. Tudom ott a google rá lehet keresni de ha már egyszer itt van ez a topik. Rengeteg újra és újra feltett kérdés elkerülhető lenne pár alapvető dolog leírásával, magyarázatával. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest