Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pedig 1-2 hsz-ben pontosan le van írva milyen venti helyett pontosan milyen ventit lehet használni csereként. Nagyon mellényúlni nem lehet. A forrasztás precizitása meg egy más kérdés. Nekem egy profi segített, de nem nehéz megjegyezni az új ventin sorrendben hogyan érkeznek a kábelek és annak megfelelően ráforrasztani sorrendben a régi csatlakozóját.
Ugyan így csinálja a hozzáértő is csak a forrasztás menete sokkal gördülékenyebb avatott kézben
Én örülök, hogy belevágtam. Kvázi vadonat új tápom lett. Ilyet boltban sem kapok.Ilyen apró szakmai trükkök, hogy hiába forrapl a forrasztások közötti részeken óvatosan "mintha húzna egy függőleges vonalat" azért, hogy véletlenül se érhessen össze a két forrasztási terület működés közben.
Szóval ilyenek eszembe nem jutott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest