- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Korábban már írtam ide a fórumba, hogy egy Corsair tx 750-es tápban szeretnék ventilátort cserélni, ekkor még rábeszéltem magam, hogy nem szükséges, és ha muszáj akkor inkább az egész tápegységet cserélem, azonban azóta egyre hangosabb lett csak, és jelenleg nincs kedvem tápot cserélni, nem anyagi okok miatt csak egyszerűen semmi kedven a régit árulni hardveraprón és azt hallgatni a vevőktől, hogy mennyit tudok engedni az árból, mikor az egyetlen hibája a hangja...
Szóval mindenképpen venti csere lesz (zsírozásnak sem látom semmi értelmét, nem szeretnék 3 havonta vacakolni vele)
Egy Yate loon d14bh12 lenne lecserélve
két alternatívát találtam kis segítséggel a BitFenix Spectre PRO PWM Black 140mm vagy az Akasa Venom 140-es az utóbbi szimpatikusabb alacsonyabb zajszintje miatt.
A kérdésem az, hogy jók-e amiket kinéztem (statikus nyomásban és légszállításban is messze erősebbek mint az eredeti)
A másik pedig, hogy szeretnék egy kis korrekt segítséget kérni, hogyan kell bekötni (konkrétan melyik kábelt melyikkel összeforrasztani mivel ezek ugye 4 tűs PWM-esek az eredeti csatlakozóján meg gondolom csak két vezeték lesz)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest