- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Korábban már írtam ide a fórumba, hogy egy Corsair tx 750-es tápban szeretnék ventilátort cserélni, ekkor még rábeszéltem magam, hogy nem szükséges, és ha muszáj akkor inkább az egész tápegységet cserélem, azonban azóta egyre hangosabb lett csak, és jelenleg nincs kedvem tápot cserélni, nem anyagi okok miatt csak egyszerűen semmi kedven a régit árulni hardveraprón és azt hallgatni a vevőktől, hogy mennyit tudok engedni az árból, mikor az egyetlen hibája a hangja...
Szóval mindenképpen venti csere lesz (zsírozásnak sem látom semmi értelmét, nem szeretnék 3 havonta vacakolni vele)
Egy Yate loon d14bh12 lenne lecserélve
két alternatívát találtam kis segítséggel a BitFenix Spectre PRO PWM Black 140mm vagy az Akasa Venom 140-es az utóbbi szimpatikusabb alacsonyabb zajszintje miatt.
A kérdésem az, hogy jók-e amiket kinéztem (statikus nyomásban és légszállításban is messze erősebbek mint az eredeti)
A másik pedig, hogy szeretnék egy kis korrekt segítséget kérni, hogyan kell bekötni (konkrétan melyik kábelt melyikkel összeforrasztani mivel ezek ugye 4 tűs PWM-esek az eredeti csatlakozóján meg gondolom csak két vezeték lesz)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest