Új hozzászólás Aktív témák

• Ximo

tag

Korábban már írtam ide a fórumba, hogy egy Corsair tx 750-es tápban szeretnék ventilátort cserélni, ekkor még rábeszéltem magam, hogy nem szükséges, és ha muszáj akkor inkább az egész tápegységet cserélem, azonban azóta egyre hangosabb lett csak, és jelenleg nincs kedvem tápot cserélni, nem anyagi okok miatt csak egyszerűen semmi kedven a régit árulni hardveraprón és azt hallgatni a vevőktől, hogy mennyit tudok engedni az árból, mikor az egyetlen hibája a hangja...
    Szóval mindenképpen venti csere lesz (zsírozásnak sem látom semmi értelmét, nem szeretnék 3 havonta vacakolni vele)
    Egy Yate loon d14bh12 lenne lecserélve
    két alternatívát találtam kis segítséggel a BitFenix Spectre PRO PWM Black 140mm vagy az Akasa Venom 140-es az utóbbi szimpatikusabb alacsonyabb zajszintje miatt.
    A kérdésem az, hogy jók-e amiket kinéztem (statikus nyomásban és légszállításban is messze erősebbek mint az eredeti)
    A másik pedig, hogy szeretnék egy kis korrekt segítséget kérni, hogyan kell bekötni (konkrétan melyik kábelt melyikkel összeforrasztani mivel ezek ugye 4 tűs PWM-esek az eredeti csatlakozóján meg gondolom csak két vezeték lesz)
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák