- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy Corsair CX500 V2 amit garanciába adtam be még régen (terhelés alatti) ciripelés végett. Azóta kiderült és itt a fórumon is már sokszor leírták ez nem hiba volt hanem egy általános jelenség és a tápok sok esetben szinte "velejárója". Minden esetre nem szórakoztak cserélték hála égnek és ez volt raktáron ezt hoztam ki helyette. Alig fizettem rá valamit, tehát szinte ingyen volt.
Jóval korábban Chieftec tápom volt 560-as és abban az időben az hatalmasnak számított a 400-450 korszakban. Vittem is tovább 1-2 generáción át. Annak semmi baja nem volt sosem még a ventivel sem. Pedig sokan lenézik, kritizálják a Chieftec tápokat.
Ha egyszer megint generációt kell váltani akkor szerintem Enermax lesz, moduláris.
Annyi amennyi, hát ez van.Szerk: Akkor lényegében átvertek mert semmi köze az Enermax-hoz mégis ezen márkanév alatt fut és a számlámon is ENERMAX LEPA néven szerepel a termék
Szóval faxa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged