Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
"Mi van ha végigpróbálgatom a vezetékeket?"
Inkább NEEE!
Én egyszer próbálgattam ilyesmit, de aztán kis füst jött a motorból. Nem jó drótra adtam a pluszt.
És akkor annyi ...
A szuperhiper hőmérséklet-függő fordulatszám-szabályozós ventilátor motorom volt, magán a procimon.
Még az volt a nagy szerencsém, legalább meglátszott rajta, hogy mi adta a füstöt.
Egy SMD tranzisztor volt, de hogy aztán az milyen? ???????????? A felirata alapján valami npn ...
Kiforrasztottam egy rossz áramkörből egy ahhoz hasonló de szintén SMD tranyót, oszt beleraktam - vagy jó lesz, vagy nem - jeligére.Jó lett!
De ezért inkább nem ajánlom senkinek se az összevissza, ész nélküli vezeték-dugdosgatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Egyben/külön - 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V2 RGB
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest