- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Holyshout #1217 üzenetére
Csaóka!
Kezdjük a legelején:
-Először is kérdezni kellett volna és utána cselekedni!
-Az általad kiválasztott venti sajnos nem felel meg.
-Ház és rendszerhűtőt a tápba nem szerelünk!Eredeti Yate Loon (GP) D12SH-12 adati - RPM:2200; CFM: 88; dB: 40, motorerő: 0,3 A, indítófesz: 5 V.
Coolink Swif2 1201 adatai - RPM: 1200, CFM: ~56 CFM, dB: 18,2, motorerő: 0,14 A, indítófesz: 7 V."tudja ez majd ugyanúgy hűteni mint az előző?"
Nem!!"...itt arra vagyok kíváncsi, hogy nem fog-e elfüstölni a tápegység mert kisebb a fordulatszáma meg a CFM-je stb stb."
De elfüstölhet!Ami pedig az everest-et illeti, a tápventi fordulatára vonatkozó mérései rendre nem pontosak. A Swif2 csak 1200 RPM-et forog. Nekem 6200-at ír...
Az eredeti ventilátort (siklócsapágyas) meg lehet(ett) volna menteni: ha szétszeded (nagyon egyszerű a feladat), akkor lágy csapágy- vagy kenőzsír. Ha nem szeded szét, akkor sűrű motorolaj is megtette volna (a tápod kiporolásával egyetemben). És nem vártam meg volna, hogy nagyon zajossá váljon, hanem ha már hangosodik, akkor kellett volna megkenni egy kicsit!
De ha már venni kellett volna egyet, akkor én ezt raktam volna bele:
Jamicon KF1225H1HR-R
HTLS csapággyal, adatai - RPM: 2200; CFM: 80,5; dB: 38,5; motorerő: 0,35 A, indítófesz: 5 V
A LOMEX-nél 1300 pengő körüli az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest