- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atrasko
tag
Szia tornas!
Egy Chieftech tápomban a Yate Loon (GP) D12SH-12 venti lassan, döcögve, nem egyenletesen forog. Azt írtad, ezeket meg lehet menteni. A szétszedésben ott tartok, hogy a körcímke eltávolítva, a záró gumidugó kivéve. Most látszik belűl egy fehér kis tárcsa, mintha ez egy Seeger gyűrű lenne, ami biztosítja a ventilátortengelyt kiesés ellen. Hogyan lehet ezt annak széttörése nélkül kivenni? Egy Youtube videón mintha egy csipesszel vették volna ki. Mi ennek a trükkje? Feltételezem, ha ez a fehér kis korong kijön, akkor a ventilátorlapát lehúzható, és annak tengelye tisztítható és zsírozható lenne.
Előre is köszönöm. -
Algol
senior tag
#1219-ben egy nagyon jó ventilátort javasoltál, a Jamicon KF1225H1HR-R -et. Mikor megpróbáltam utána nézni a hiányzó adatainak, akkor a gyártó honlapján nem találtam meg pontosan ezt a típust. A hozzá legközelebb állót, a KF1225H1HR-t, itt találtam, ugye ez csak egy "-R"-ben különbözik a Lomexnél tényleg létező típustól. Majdnem minden paramétere megegyezett az előbb említett típuséval, megtaláltam a hiányzó statikus nyomás értéket, mely átszámítva: 3,58 mm-H2O, jó kis érték. Furcsa mód viszont ezt találtam, hogy az egész sorozat működési feszültségtartománya: 10,2~13,8V. Ez a 10,2V ugye túl magas lenne tápegységben való használathoz.
Te meg azt írtad, hogy indítási feszültsége: 5V. Lehet, hogy a "-R"-es végű típusok alacsony indító feszültségűek? Honnan vetted ezt az értéket? Vásároltál ilyent és megmérted?
Az ára is nagyon kedvező, jelenleg mindössze 1.120 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Temu
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged