- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen letjogusultsaga van bminek, aminek nincs gyakorlati haszna?! Marpedig a nyelvvizsganak a legritkabb esetben van. Szal sztem, ha itt pszichologizalni kene, azt mashol kene kezdeni
En pl banom, h elmentem bmelyikre is, mert csak a penzt dobtam ki az ablakon. A tudasom messze felulmulja mindet, de soha egyiknek se vettem szemernyi hasznat sem... mind haszontalan puszta papir... -
Narxis
nagyúr
Nincs személyes sérelmem de ahová be szeretnék jutni ott nem azt mondták, hogy szerezzek német B2-es nyelvvizsgát hanem, hogy ha egy kb. erős középszinten tudok németül akkor szóljak. Ez egy baromi nagy cég, 4 városban van irodaháza. Ahol korábban dolgoztam, energetikai multi, 2 városban van nagy irodaháza. Ott az igazgató mondta, hogy nem érdekli őket a nyelvvizsga mert úgyis letesztelik. Az más kérdés, hogy lehet önéletrajzba nem rossz ha beírhatod, hogy van. Nekem is van egy 2004-es angol TELC B2-öm de még sose kérte senki. Nem vagyok szakértő a témában de ez a tapasztalatom.
-
zharkanyi
tag
Az elmúlt 3 évben voltam vagy 20 olyan állásinterjún ahol szükség volt a nyelvtudásra, így minimum 5 percet, de van ahol az egész állásinterjút angolul nyomtuk. Jelenlegi helyemre is így vettek fel.
Sehol még csak szóba sem került, hogy milyen nyelvvizsgám van.
Egyébként van egy lassan 20 éve letett alapfokúm.Valahogy nem érzek rá motivációt, hogy elmenjek középfokúra. Gondolom sikerülne, bár annyira nem foglalkoztat, hogy még az is lehet, hogy meglepődnék. Külön készülni meg nem akarok egy vizsgára. Úgy vélem, hogy a saját szempontomból nem számítana a megléte.
A tényleges tudásom hiányosságai már annál inkább zavarnak. Hiába fejlődtem baromi sokat még messze van, hogy komfortosnak érezzem. Szóval tanulok, tanulni is fogok, de remélem szerintem soha nem megyek már nyelvvizsgázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest