Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én tudom, hogy nem volt benne a listában, de nagyon ajánlom nektek a Concordia-t és a Keyflowert. Mind a kettő társasjáték kicsit az árnyékban van, senki sem beszél róluk, pedig mind a kettő társasjáték egy gyöngyszem. Mind a kettő társasjátékban a játék intenzitása kiemeledő a Marshoz vagy a GWT-hez képest. A Terra Misticaról és a Gaia projektről nem tudok szólni, azok a játékok számomra ismeretlenek (alapvetően az áruk miatt nem is foglalkoztam velük). Annyi társasjáték van, minek egyért fizetni ekkora összeget, amikor... Csak javaslat... Keyflower nagyon jó ketten is.
Összetettt stratégiában két főre talán az Agricola (2016) és esetleg a Castles of Burgundy-t választanám és persze az Azult, ha csak úgy unatkoznátok!
Nagyon jó ketten is. -
Bullitz
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Agricola mellett az szól, hogy nagyon gyorsan lemegy, az összetett stratégiai társasokhoz képest. 1-1,5 óra MAX. Na most se a Scythe se a TM nem ilyen gyors..
viszont ha valaki nem bírja ezt a "mégezt meg azt megamazt is gyorsan megkell csináljam jaj de hogy fogom" dolgot, annak nem fog tetszeni.Szerintem összességében jobb mint a Caverna, mivel az még hosszú is, és számomra olyan mintha elvesznék a sok választási lehetőség között.. ami csak elsőre tűnik soknak, másodjára végig gondolva rájössz, hogy pár olyan van, ami valóban hasznos neked.. főleg a játék végén. SZERINTEM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Assetto Corsa Competizione
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon jó ketten is.